Známe první pětici hvězd, které si zatančí ve StarDance

15. dubna 2024·Celebrity·Matěj Kašpar

(Zdroj: ČT, foto: Marie Anna Baráková)

Nová řada taneční show StarDance se nezastavitelně blíží a my už známe prvních pět osobností. Pozvání na taneční parket letos přijaly dvě herečky - Marta Dancingerová a Jana Paulová, zpěvačka Lucie Vondráčková, sportovkyně Martina Ptáčková a influencerka Chili Ta. Kdo si tentokrát získá přízeň diváků, na to si ještě musíme počkat, ale první pětici hvězd si představíme hned. Připraveni?

Marta Dancingerová

Marta Dancigerová má za sebou mnoho úspěšných projektů, ale srdce diváků si rozhodně získala seriálem České televize – Kukačky. „Nabídku do StarDance jsem přijala, protože bych si strašně vyčítala, kdybych to neudělala. Účast v této soutěži je takový můj malý sen. Takže rozhodnutí bylo rychlé a jasné. Věděla jsem hned, že do toho půjdu,“ prozradila Marta. Herečka se také svěřila, že v rámci soutěže očekává nový druh trémy. „Znám trému divadelní, předpremiérovou, ale pořád je to tréma produktivní, se kterou už umím zacházet. Doufám, že se mi podaří vzít příležitost za správný konec. StarDance si chci primárně užít a mít z toho všeho dění kolem radost,“ dodala. Na otázku, co vlastně od soutěže očekává, měla Dancigerová jasnou odpověď: „Chtěla bych, aby mi pomohla v mé herecké profesi. Každá zkušenost s novým oborem je pro hraní moc fajn, otevře to další dveře.“

Marta Dancingerová (Zdroj: ČT, foto: Marie Anna Baráková)

Lucie Vondráčková

Lucii Vondráčkovou není třeba představovat. Své taneční schopnosti mnohokrát předvedla jako sólová zpěvačka v rámci vystupování po celé České republice, ale také v muzikálech. Co však diváci zřejmě netuší, je, že Lucie již jednou nabídku do StarDance dostala. „StarDance mi už jednou cestu zkřížila. Bylo to asi před patnácti lety. V té době jsem ale zkoušela v divadle a netroufla jsem si herectví a tanec zkombinovat. No strašpytel jsem byla. A pak mi to bylo samozřejmě trošku líto, takže děkuju za druhou šanci,“ nechala se slyšet Lucie. Zpěvačka se považuje za sběratelku příběhů a tanec je podle jejích slov neprobádaný příběhový svět. Lucie předpokládá, že si možná sáhne v soutěži na dno: „Před těmi patnácti lety by asi bylo všechno jednodušší. Žádná bolest zad, nohy ještě v pořádku, žádná únava materiálu po dětech. No ale osud to chtěl jinak a řekl si, že mi to opepří. Tak to teď prostě bude bolet o dost víc a asi si sáhnu trochu na dno,“ přiznala otevřeně.

Lucie Vondráčková (Zdroj: ČT, foto: Marie Anna Baráková)

Martina Ptáčková

Osminásobná mistryně světa v bojových sportech, ke kterým ji přivedla osobní zkušenost se šikanou na základní škole, to je Martina Ptáčková. Taneční sice nikdy nenavštěvovala a celkově je pro ni tanec tak trochu španělskou vesnicí, nicméně výzev, jak už Martina mnohokrát předvedla, se nebojí. „StarDance budu brát jako svůj nejtěžší zápas v životě a tancování jako největšího soupeře. Myslím, že tanečník, který mě bude mít na starosti, si to se mnou dost užije,“ přiznala se smíchem. Martina doufá v empatického, trpělivého partnera, který jí vše alespoň desetkrát zopakuje. Ptáčková si v životě prožila tvrdé lekce, jako například šikanu, vážný úraz nebo souboje a StarDance považuje za výzvu o poznání příjemnější. „Je to odlišný svět než ten, ve kterém normálně funguji. Většinou mě najdete někde v bahně, na trénincích a v propoceném kimonu. Teď budu v šatech a za princeznu.“

Martina Ptáčková (Zdroj: ČT, foto: Marie Anna Baráková)

Jana Paulová

Co mají společného muzikál Někdo to rád horké, seriál Nemocnice na kraji města a Cirkus Humberto? No přeci úžasnou Janu Paulovou. Ta se tanečního parketu nemůže už dočkat. „Je to výzva, která mě může vyrušit z krásné, radostné, ale přece jen už trochu rutiny natáčení a hraní divadla. Budu mít důvod uvést své tělo do nějakého pohybu, protože lenost v poslední době vítězí nad vědomím, že bych pro sebe měla něco dělat. Mám aspoň motivaci začít tělo zpevňovat. Říkala jsem si, že kdyby to měl být jen tenhle jediný důvod, má to smysl.“ Herečka má největší obavy ze svého věku. „Z pohledu těla to bude velká výzva. Budu v historii české soutěže nejstarší ženská účastnice – a to tělo samozřejmě podléhá času. Můj duch je sice mladý, ale tělo opravdu už ne.“ Na závěr Jana dodala, že si chce soutěž hlavně užít, být kolem milých lidí, zatančit si profesionálně a protančit se do sedmdesátky, která ji čeká příští rok.

Jana Paulová (Zdroj: ČT, foto: Marie Anna Baráková)

Chili Ta

Influencerku Chili nabídka k účasti ve StarDance potěšila, ale přiznala, že musela přemýšlet, jestli takový závazek zvládne. „Věřím, že růst se odehrává právě v tomto průsečíku, kde před vámi stojí něco, co ve vás vzbuzuje vášeň i respekt, ale zároveň věříte, že je ve vašich silách to zvládnout.“ Chili také prozradila, že se dostala do životní fáze, kdy takové výzvy může přijímat. Sice z nich mám respekt, ale zároveň se nesypu z neúspěchů a chyb, protože je nevidím jako opak úspěchu, ale jako jeho součást. StarDance beru jako příležitost k vlastnímu růstu a k tomu, abych mohla šířit povědomí o věcech, na kterých mi záleží.“ Influencerka se objevila v několika soutěžích, kde dokázala zvládnout i ty nejtěžší situace, za což získala pozitivní ohlasy fanoušků a sledujících.

Chili Ta (Zdroj: ČT, foto: Marie Anna Baráková)

Populární show StarDance na svých obrazovkách můžete sledovat už na podzim, ale než se tak stane, udržíme vás trochu v napětí, protože již brzy vám odtajníme dalších pět jmen a věřte nám, máte se na co těšit.

Celebrity - další články

Doporučujeme