Týdenní horoskop: Býci se mohou těšit na postelové rodeo, Panny by si měly dát pozor na pusu

29. dubna 2024·Zábava·Redakce

Ilustrační foto. (Zdroj: Depositphotos)

Máme nový týden a s ním i novou předpověď pro vaše znamení. Co radí hvězdy jednotlivým znamením v oblastech jako je práce, zdraví nebo vztahy?

BERAN

Hvězdy vám radí, abyste se v práci vyhnuli zbytečným hádkám. Momentálně totiž nejste v situaci, kdy si nemůžete určovat podmínky. Věnujte se osobnímu rozvoji a poohlédněte se po novém místě. Už dlouho máte totiž pocit, že stojíte na jednom místě a nemůžete se pohnout. Dařit se vám zato bude ve vztazích, půjdete z jednoho rande do druhého.

BÝK

Pamatujete na to, že je sice hezké, že se chcete lépe poznat s některým ze svých kolegů, ale na zádech máte pořád kupu povinností, které je třeba splnit. Vy jste totiž schopni skoro celou pracovní dobu prokecat, což by se vašim šéfům rozhodně nelíbilo. Kde vám to ale rozhodně bude klapat, je ložnice. Tam zažijete spoustu divokých situacích.

BLÍŽENCI

Hvězdy vás nabádají k tomu, abyste si určili svoje priority a napsali si seznam věcí, které je nutné splnit a neodkládat. Důsledně to dodržujte, protože jste pod drobnohledem vedení. Určitě by se vám nevyplatil dřívější odchod z práce. Ani ve vztazích to nebude jednoduché, protože vás čeká těžká zkouška.

RAK

Čeká vás úspěšný týden. Jestliže jste v minulosti slýchali kritické hlasy, což vás velmi trápilo, konečně by se to mohlo změnit. Šéfové budou mile překvapeni a velmi rádi vám projeví uznání. A pokud se vám budou snažit radit přátelé, rozhodně jejich nápady neberte ne lehkou váhu.

LEV

Nenechte se rozčílit poznámkami od vašich kolegů a snažte se za každou cenu zachovat klid. Pokud se vám něco nelíbí, promluvte si s těmi, kterých se to týká a snažte se najít řešení. Užívejte si dlouhých a slunných dnů a relaxujte, zasloužíte si to.

PANNA

Hvězdy vám radí, ať jste obezřetnější v tom, komu budete, co vyprávět.  Hlavně v pracovních záležitostech by se vám to nemuselo vymstít. Některé věci je lepší držet pod pokličkou. V osobním životě budete mít šanci zazářit, tak to hlavně nepokažte.

VÁHY

Nebudete vědět, kam dřív skočit. Práce máte nad hlavu. Myslete ale na to, že je to jen práce a že všechny nabídky, které se k vám dostanou, nemusí být pro vás zas tak super, jak si myslíte. Zachovejte chladnou hlavu, snažte se soustředit a stanovte si správné priority. Nerozjíždějte více věcí najednou, protože se to všechno nedá stihnout. Dařit se bude i ve vztazích, protože najdete tu správnou spřízněnou duši.

ŠTÍR

Tento týden se vyhněte lidem, kteří na vás nemají dobrý vliv a navíc vás pořád zdržují. Potřebujete si upevnit pozici a nemůžete si dovolit, aby vás nadřízení viděli, jak se pořád s někým vybavujete. Ve vztazích to bude skvělé, protože se nečekaně zamilujete a budete mít pocit, že lítáte na obláčku.

STŘELEC

Hvězdy vám naznačují, že vás sice práce obere o soukromý život, ale je to zcela nezbytné pro váš úspěch. V práci máte skvěle našlápnuto na povýšení, a proto by byla velká škoda, kdybyste polevili těsně před cílem. Zato doma byste se měli zamyslet nad tím, zda má cenu ve vašem vztahu pokračovat.

KOZOROH

Čeká vás veleúspěšný týden. V práci zabodujete a všechno se navíc odehraje před očima vašeho šéfa. Do toho vás navíc překvapí kolega, od kterého byste to vůbec nečekali. Dokonce je možné, že si spolu budete rozumět i více, než na pracovní úrovni.

VODNÁŘ

V práci čekejte menší potíže. V osobním životě by bylo všechno v pořádku, jen si pořád nosíte stres z práce domů, což se vašemu partnerovi logicky nelíbí. Nepodléhejte pesimistickým náladám a myšlenkám a soustřeďte se na to, co vám dělá radost a z čeho máte dobrý pocit. Hned se pak na svět budete dívat optimističtějšíma očima.

RYBY

Hvězdy naznačují, že určitá situace může zásadně ovlivnit vaši pracovní pozici. Ale nemusíte se bát, protože to bude myšleno v pozitivním slova smyslu. Využijte této příležitosti a ukažte, co ve vás je. Úspěch je už na dosah ruky a vy si ho náležitě zasloužíte.

Zábava - další články

Doporučujeme