Adam Nenadál: Pokud Slavie znovu neuspěje, měla by změnit strategii

29. dubna 2024·Zprávy·Matěj Kašpar·Ondřej Kopa

Adam Nenadál (Foto: Frekvence 1)

Moderátor sportovního podcastu Liga naruby a zástupce šéfredaktora deníku Sport Adam Nenadál byl hostem Press klubu. Ondřej Kopa se ho zeptal na aktuální situaci ve fotbale, rozebrali společně domácí ligu a strategie hry Sparty a Slavie.

Fotbal bylo téma, kterým moderátor Ondřej Kopa započal rozhovor. Tvůrce úspěšného sportovního podcastu Liga naruby Adam Nenadál se tak hned na úvod zasmál otázce, zda je letošní liga naruby. „Vlastně ano. Já jsem před sezonou čekal, že si Slávie pro titul letos dojde, jelikož jsem si nedokázal představit, že by tomu bylo jinak po tak super úspěšné éře. Nicméně to směřuje pomalu k opaku, takže v tomhle smyslu to opravdu naruby je,“ okomentoval aktuální situaci v lize.

Koho Adam Nenadál favorizuje?

Na otázku, zda má nějaké favority, Nenadál neřekl sice nikoho konkrétního,  ale přiznal, že už jako malý kluk chodíval se svým otcem na zápasy Slavie do Edenu. „Kromě Slavie jsem chodíval i na zápasy klubu Bohemians, který mi je dlouhodobě sympatický, protože bydlím v Nuslích. Musím ale uznat, že v posledních dvou letech to Sparta dělá lépe,“ dodal ještě k tématu novinář.

Kdo má lepší strategii – Sparta nebo Slavie?

Nejen Sparta, ale také Slavie odehrály kvalitní hru, dopřály fanouškům vzrušující momenty, ale nakonec v Evropské lize ztroskotaly proti Liverpoolu a Milanu. „Kluci mi v podcastu Liga naruby často říkají, že hra Sparty je nechci říct čitelná, ale spíše strukturovaná. Ono se na první pohled může zdát, že to je ve sportu handicap, nicméně hráči se mezi sebou znají a ví, na koho se mohou po tolika odehraných zápasech spolehnout,“ rozmluvil se o Spartě Nenadál a pokračoval o Slavii. „Slavie to víc točí. Má kádr  proměnlivý. Těžko jde dopředu předpokládat, jak ta sestava bude vypadat. Jestli to dopadne tak, jak je to teď, už to bude druhý rok za sebou, kdy se tato strategie ukazuje jako nesprávná,“ uzavřel téma.

Poslechněte si celý rozhovor:

Zprávy - další články

Doporučujeme