Koktová a Hanychová opět v akci! Podle nich vypadá Dara Rolins po plastice jako Asiat

6. května 2024·Celebrity·Matěj Kašpar

Ornella Koktová, Agáta Hanychová, Dara Rolins (Zdroj: Profimedia, Instagram Dara Rolins)

Nedávno jsme vás informovali o tom, že se Dara Rolins vrátila na sociální sítě. Její návrat byl netrpělivě očekáván. Fanoušci se nemohli dočkat, až uvidí její novou tvář. Daru totiž k jejímu překvapení zradil doktor Michele Pascali, když zveřejnil video z kliniky, kde zpěvačka plastickou operaci podstoupila. Dara schytala kritiku nejen od sledujících, ale k jejímu novému vzhledu se vyjádřily i Agáta Hanychová a Ornella Koktová.

Dara Rolins dopředu očekávala, že pár jedinců její kosmetický zákrok okomentuje, ale že se z toho stane takhle velké téma, s tím možná nepočítala. Jakmile se pod jejími novými fotkami spustila smršť kritiky, Dara nečekala dlouho a na komentáře zareagovala: „Moji milí a vlastně nemilí. Snad jste si nemysleli, že jsem se sem vrátila, protože mi chyběl názor všech odborníků na Daru. Těší mě každý kompliment, ale zároveň nechápu potřebu některých z vás psát mi názor a postoj k estetické chirurgii,“ okomentovala komentáře Rolins.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Dara Rolins (@dararolins_vermi)

Jenže po zveřejnění dalších fotek uživatelé sociálních sítí pokračovali. „Je to katastrofa! Pokud si nepřejete diskuzi o vaší plastice a neunesete kritiku, nemáte toto téma zde vůbec otevírat. Tyhle celebrity na sociálních sítích očekávají jen obdiv a lichotky, ale běda, jak přijde i kritika,“ napsala jedna ze sledujících. To se samozřejmě Rolins nelíbilo a vyjádřila se k podobným komentářům znovu. „Pojďme se už přenést přes to, že jsem si dovolila jít na facelift a buďme zase kámoši,“ napsala Dara ke své fotce.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Dara Rolins (@dararolins_vermi)

Už teď je ale jasné, že kamarádství zřejmě nevznikne s Agátou Hanychovou a Ornellou Koktovou. Tato prostořeká dvojice se totiž nebála vyjádřit a ohodnotit zpěvaččin nový vzhled. „Dara má všechno, co si ženská může přát, a přesto jí očividně chybí sebevědomí. Je blbý, když ženský neumějí stárnout,“ nechala se slyšet Agáta. To Ornella se nebála být ostřejší: „Tady vidíte, že ani drahý italský chirurg není tutovka. Nepovedlo se to. Ten facelift byl asi moc drastický a Dara má opravdu šikmý oči! Vypadá jak Asiat,“ohodnotila Daru Koktová.

Celebrity - další články

Doporučujeme