Neteř Jardy Jágra si prožila při porodu peklo. Popsala, jak vše probíhalo

18. května 2022·Celebrity·Redakce

Pavlína Jágrová (Foto: Instagram Pavlíny Jágrové, se souhlasem Pavlíny)

Nikdo asi nečeká, že porod je jak procházka růžovou zahradou a bolí víc, než kopnutí do rozkroku. Každý má však průběh porodu jiný a i když je to pro každou ženu velmi bolestivé, pro někoho to může být doslova peklem. A přesně to se stalo neteři Jaromíra Jágra, která přivedla na svět svého syna před pár týdny. Rozvyprávěla se Blesku o průběhu toho, co nazývá téměř hororem.

Faktem je, že žádná prvorodička dopředu neví, co ji přesně čeká. Každé tělo je jiné a každá žena má jiný průběh porodu. To, co si prožila Pavlína Jágrová však spíše patří k těm horším zážitkům tohoto důležitého dne. “Můj porod byl naprosto crazy zážitek a upřímně z toho mám asi trochu trauma a nejsem si jistá, jestli to chci ještě někdy v životě opakovat. Všechno bylo úplně jinak, než jsem si představovala,” nechala se slyšet novopečená maminka, která je už jistě ráda, že to má za sebou.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Pavlína Jágrová (@pavlinajagrova)

I když si jistě spousta žen představuje, že i když to bude bolet a bude to strašné, bude porod jednou z věcí, na kterou budou vzpomínat s odstupem času třeba i s láskou. Jenže to u neteře slavného hokejisty zřejmě nehrozí.Nepravidelné kontrakce jsem měla už 2 dny před od čtvrtka, ale to bylo ještě ok, pak přišel skutečný hell až v sobotu odpoledne. Zničehonic mi začaly pravidelné kontrakce po 2 min, v 17:00 jsem se dostala na porodní sál a v 19:30 jsem porodila. Díky bohu, že to bylo tak rychlé, dále bych ty nesnesitelné bolesti asi nepřežila,” přiznala Pavlína.

Dále se rozvyprávěla o spoustě dalších nepříjemností, které se během procesu přivedení svého potomka na svět staly včetně toho, že si to celé musela vytrpět bez epiduralu, protože jí ho nestihli dát včas. Podle svých slov je ale velice vděčná personálu porodnice v Podolí, protože jen díky nim dokázala tento šílený zážitek přežít. “Péče tam byla naprosto top. Přidělená porodní asistentka byla skvělá, strašně mi pomáhala. A na šestinedělí to pak taky bylo fajn, sestřičky byly neskutečně hodné,” pochvalovala si Pavlína a zmínila, že pocit, když jí dali miminko do náruče, vyváželo ten otřesný zážitek, který tomu předcházel.

Celebrity - další články

Doporučujeme