Partyšová si nebere servítky: Když vidím některé kolegyně, poznám, ke kterému chirurgovi chodí

7. května 2024·Celebrity·Redakce

Gabriela Partyšová. (Foto: Profimedia)

Gábina Partyšová patří mezi ženy českého showbyznysu, které se netají tím, že sem tam využijí pozitiva estetické medicíny. Přeci jen chce na televizní obrazovce vypadat co nejlépe. V rozhovoru pro Super.cz však prozradila, že některé její kolegyně by měly s úpravami vzhledu přestat.

Moderátorka si uvědomuje, že čas zastavit nelze, proto ráda používá luxusní krémy a celkově kosmetiku, která pomáhá zpomalit proces stárnutí. „Čas nám všem měří stejně, je těžký nestárnout. Občas si nechám píchnout botox nebo kyselinu, ale nepřeháním to. Jsem moderátorka, chci mít mimické svaly pořád aktivní,“ zavtipkovala Partyšová.

Péči o svou pleť Gábina nepodceňuje, proto stále vypadá a podle svých slov se i cítí takhle skvěle. Sympatická moderátorka se nebála ostřejší narážky na své kolegyně. „Nechci vypadat jako jedna z mnoha, které chodí k plastickému chirurgovi, a když je vidíš na mejdanu, tak poznáš, ke kterému,“ řekla s úsměvem pro Super.cz.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Gabriela Partysova (@gabrielapartysova)

Partyšová také zmínila, že práce na televizní obrazovce určitě ovlivňuje její jídelníček. „Když tě pořád někdo sleduje, tak když si dáváš třetí chlebíček, říkáš si, že bys neměla. Přemýšlím, jak bych vypadala, kdybych těch třicet let nebyla v médiích. Možná by to byla katastrofa, nevím. Je fajn mít za zády tu televizi, člověk má pořád tendenci o sebe pečovat,“ dodala na závěr Partyšová.

Celebrity - další články

Doporučujeme