Adele se přiznala: Je z ní vdaná paní. S manželem chce další děti

21. listopadu 2023·Celebrity·Redakce

Adele, Rich Paul (Foto: Profimedia)

Zpěvačka Adele už dlouho nepřímo naznačovala, že její vztah s manažerem sportovních hvězd Rich Paulem povýšil na další level. Nejen že se jí na levém prsteníčku objevil prsten, ale občas se prořekla a při rozhovoru ho označila za manžela. Podle jejího prohlášení v pořadu svého kamaráda Alana Carra je tomu skutečně tak a Adele s Richem jsou skutečně manželé. A to není vše, co je v jejím rodinném životě nového.

Zpěvačka s božským hlasem začala být vídána s manažerem sportovních hvězd v roce 2021. Není pochyb o tom, že jsou Adele a Rich jako dvě zamilované hrdličky. Proto by se nikdo nedivil, kdyby svůj vztah úředně potvrdili. A taky že jo.

Po četných spekulacích na internetu držitelka několika Garmmy konečně prolomila mlčení. Dohady potvrdila v pořadu Alana Carra. Stačilo jí na to pouhé jedno slovíčko a bylo jasno.

Když se Alan zeptal, zda je tu mezi přítomnými někdo, kdo nedávno uzavřel manželství, Adele zvedla ruku a vykřikla: “Já!”. Navíc dává jasně najevo, že Rich je skutečně ten pravý. “Nikdy jsem nebyla takhle zamilovaná. Jsem jím posedlá,” prohlásila zpěvačka láskyplně. Navíc dodala, že s ním chce mít víc dětí. Jestli jedenáctiletému Angelovi, kterého má s bývalým manželem, přibude sourozenec, se necháme překvapit.

Celebrity - další články

Doporučujeme