Agáta a Jaromír si ušetřili nepříjemné porozchodové stěhování. Nikdy spolu totiž bydlet nezačali

5. září 2023·Celebrity·Redakce

Agáta Hanychová, Jaromír Soukup (Foto: Profimedia)

Přestože celkem brzký rozchod Agáty Hanychové a Jaromíra Soukupa nikoho příliš nepřekvapil, jistě málokdo tušil, že jejich vztah se za rok a půl nedostal ani na tu úroveň aby spolu tyto na oko zamilované hrdličky bydleli. Modelka zůstávala sama s dětmi ve své vile na Suchdole a mediální magnát nadále pobýval ve svém luxusním obydlí za Prahou. Po rozchodu si tak ušetřili nepříjemné odstěhovávání se. Zkrátka se jen přestali navštěvovat. Informuje o tom Blesk.cz.

Na to, jak se na sociálních sítích tvářili, jako zamilovaný pár, který v sobě navzájem konečně našel své štěstí, to patrně ve skutečnosti příliš růžové nebylo. Vztah Agáty a Jaromíra byl podle všeho chladnější, než by se čekalo. Většinou se k sobě dva zamilovaní lidé nejdřív nastěhují, až pak založí rodinu.

V tomto případě bylo však všechno obráceně. Ani čtyři měsíce po narození dcerky Rozárky se neschylovalo k tomu, aby se sestěhovali. Naopak se rozešli. Není divu, že trojnásobná maminka bez chlapa v domácnosti toho má opravdu hodně.

“Zjistila jsem, že miluji rodit. Na sále jsem pronesla, že se tam zase vrátím. Sestřička mi řekla, že jsem první, co oznámila čtvrté dítě přímo na porodním sále,” přiznala Blesku Agáta. Tudíž se dalo předpokládat, že další společný potomek je v plánu. Stejně tak jako svatba a možná někdy v budoucnu by se k sobě nakonec skutečně nastěhovali. Místo toho však přišel rozchod. 

Celebrity - další články

Doporučujeme