Ani na podruhé to neklaplo! Shawn Mendes a Camila Cabello se opět rozešli

9. června 2023·Celebrity·Redakce

Shawn Mendes a Camila Cabello (Zdroj: Profimedia)

Do stejné řeky dvakrát nevstoupíš, říká známé rčení. To ovšem neplatilo pro Shawna Mendese a Camilu Cabello, když se po skoro po dvou letech dali opět dohromady. Jenže to co? Opět nevyšlo a pár se nyní definitivně rozešel. Snad definitivně.

Fanoušci šíleli nadšením, když spatřili fotografie líbajícího se páru na hudebním festivalu Coachella. Šlo o bývalé milence Shawna Mendese a Camilu Cabello, kteří následně vztah obnovili a vypadalo to, že všechno bude zalité slunce a že stará láska prostě nerezaví.

Jenže zrezivěla. „Shawn a Camila toho prožili hodně a poté, co obnovili vztah, znovu otestovali, jak by to fungovalo. Ale byl to jen úlet a ukončili to. Uvědomili si, že asi byla chyba dát tomu další šanci. Poprvé to mezi nimi skončilo z nějakých důvodů,“ nechal se slyšet zdroj z okolí páru. Tentokrát by to měl být definitivní rozchod.

Shawn Mendes a Camila Cabello (Zdroj: Profimedia)

Ještě na konci května ale bylo všechno krásné. 26. května se společně vydali na koncert své hudební kolegyně Taylor Swift, který si vyloženě užívali a měli se k sobě velice vřele. O dva dny později je fotografové zastihli v ulicích New Yorku, jak plamenně o něčem diskutovali a něco řešili. Camila nevypadala zrovna dvakrát šťastně. Ani jeden z nich se k rozchodu zatím nevyjádřil.

Celebrity - další články

Doporučujeme