Berenika Kohoutová prosila o pomoc s nalezením kabelky. Dostalo se jí jen posměšků

2. listopadu 2023·Celebrity·Redakce

Berenika Kohoutová. (Foto: Profimeida)

Herečka Berenika Kohoutová to na sociální síti pořádně schytala. Někdo jí odcizil drahou kabelku, a tak ji napadlo, že zkusí sílu instagramu a poprosí své sledující o pomoc v hledání. Místo toho se dočkala jen posměšků.

Kabelka je pro každou ženu velmi důležitou věcí. O to více to člověka zamrzí, když se stane terčem zloděje a on vám vaši vysněnou krásku, která stála nemalé peníze odcizí. Právě toto se stalo herečce Berenice Kohoutové. Z auta jí někdo odcizil vytouženou Pradu, která ji přišla na 70 tisíc korun.

Před chvíli mi někdo z auta odcizil tuto kabelku. Je mi z toho zle. Měla jsem ji v kufru. Moc prosím, kdybyste ji někdo našel ležet v okolí Jiřáku, ale spíš Římský ulice, dejte mi vědět. Děkuju moc,” napsala v příběhu na instagramu, kde zveřejnila fotografii své ztracené tašky. Ta má na sobě čtverečkovaný vzor z bílé a oranžové barvy.

Berenika Kohoutová a její ztracená Prada. (Foto: instagram B. Kohoutová)

Bohužel příspěvek měl ale opačný efekt. Berenika sklidila nemálo posměšků na svůj účet. Chudinka, takovou kabelku. Vyhodit 70 táců za věc k ničemu. Ani mi jí není líto. Proč nechává v autě tak drahé věci? tázala se jedna ze sledujících. Vůbec ji nelituji, přijde mi to jako zbytečně vyhozené peníze. Někdo mi může napsat, že závidím, ale je mi to jedno,” dodala další. Mnozí pak herečce doporučovali, aby si příště koupila jen tašku za 500 korun a nikdo ji pak nešlohne. Herečka ale doufá, že luxusní kabelku si jednou zase pořídí. Jednou si tě koupím znovu,” vzkázala.

Celebrity - další články

Doporučujeme