Celá maminka. Princezna Charlotte začíná být více podobná vévodkyni Kate

2. srpna 2022·Celebrity·Redakce

Princezna Charlotte. (Zdroj: Profimedia)

V neděli se odehrál finálový zápas ženského fotbalu na EURU 2022. Mezi Německem a Anglií to byl tuhý boj, který nakonec zvládl lépe druhý jmenovaný tým. Princ William je velkým fanouškem fotbalu a společně s princeznou Charlotte přáli na instagramu anglickému týmu hodně štěstí. A evidentně se vyplatilo.

Princezna Charlotte natočila s princem Williamem na instagram krátké video, ve kterém přeje anglickému týmu, kterému se přezdívá Lvice, hodně štěstí před jejich finálovým zápasem. “Oba chceme Lvicím popřát hodně štěstí. V celé soutěži jste si vedly úžasně a my vám fandíme celou dobu,” řekl William ve videu. “Hodně štěstí a doufám, že vyhrajete,” přidala se malá princezna.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Duke and Duchess of Cambridge (@dukeandduchessofcambridge)

William a jeho děti jsou ostatně velkými fotbalovými fanoušky. A to nejen chlapci, ale i Charlotte. “Mám vám říct, že Charlotte je opravdu velmi dobrá v bráně,” řekl William hráčkám na hřišti před jejich důležitým zápasem. Když Angličanky zápas vyhrály 2:1, vévodové z Cambridge přispěchali s gratulací. “Senzační. Celý národ je na vás hrdý. Je úžasné vidět, jak jste ve Wembley tvořily historii.” S podobným vyjádřením se přidali i další členové královské rodiny.

Princezna Charlotte za svá veřejná vystoupení získává v posledních dnech velkou chválu. Fanoušci si všímají i toho, jak malá princezna pomalu dospívá. “Ach Charlotte, je tak rozkošná a roste tak rychle,” napsal jeden. Další s ním souhlasil a dodal, že začíná být podobná své matce, vévodkyni Kate Middleton. “Jak roste, je stále více podobná své matce,” napsal. Charlotte je Kate podobná nejen fyzicky, ale i co se módy týče. Obě třeba rády nosí šaty s puntíky.

View this post on Instagram

A post shared by Duke and Duchess of Cambridge (@dukeandduchessofcambridge)

Celebrity - další články

Doporučujeme