Dámy, máte šanci! Hvězda seriálu Smysl pro tumor Filip Březina je single

2. února 2024·Celebrity·Redakce

Filip Březina (Zdroj: Profimedia)

Úspěch v práci, který je vykoupený krachem v osobním životě. Hvězda seriálu Smysl pro tumor Filip Březina je nyní v jednom kole a rozhodně se nenudí. Doma na něj ale už nikdo bohužel nečeká.

Filip Březina zažívá nyní zlaté časy. Zahrál si ve štědrovečerní pohádce Klíč svatého Petra hlavní roli. To ale jakoby byl jen krok k úspěchu, který prožívá nyní. Teď totiž boduje jako medik Filip, který se najednou stane pacientem v minisérii Smysl pro tumor.

Pracovní úspěch si ale vybírá krutou daň. Filip se několik posledních let objevoval vedle fotografky a kameramanky Kateřiny Šrámkové, se kterou byl poměrně dlouho. Dohromady se dali před covidem, v roce 2019 spolu i bydleli. Nyní je ale všechno jinak.

View this post on Instagram

A post shared by Filip Březina (@filousch)

Březina jde teď z jednoho rozhovoru do druhého. V Show Jana Krause přiznal, že dlouholetý vztah neprošel úspěchem, který teď mladý herec zažívá. Já už partnerku nemám, prozradil herec. Rozchod přišel právě v době, kdy natáčel divácky úspěšný seriál. V osmadvaceti se chci soustředit na práci, neplánuju zakládat rodinu,“ svěřil se v rozhovoru pro Novinky.cz. Březina tak jasně řekl, že práce je pro něj prioritou.

Celebrity - další články

Doporučujeme