Dlouho bez něj nevydržela. Nikola Čechová se vrátila ke svému bývalému a září štěstím

29. dubna 2022·Celebrity·Redakce

Nikola Čechová a Jakub Mahdal (Zdroj: Profimedia)

Loni v srpnu oznámila youtuberka, influencerka a účastnice reality show Survivor Nikola Čechová rozchod se svým partnerem. Nicméně dvojice bez sebe dlouho nevydržela a na předávání cen Anděl se objevili spolu. Informaci přinesl deník Blesk.cz.

Blondýnka Nikola Čechová si ve fialové róbě nenechala ujít předávání hudebních cen Anděl. Nedorazila na ně ale sama. Doprovod jí dělal bývalý přítel, hudebník a kameraman Jakub Mahdal. S tím ale loni v srpnu oznámila rozchod.

 „S Kubou už nějaký čas netvoříme pár,“ vyjádřila se k celé věci v loňském roce. Dodala, že se ale nerozešli ve zlém a dále jsou kamarádi. „ Nerozešli jsme se v hádce, rozbitých talířích a nadávkách. Ale v klidu, jako lidi, co se mají rádi, respektují se, jen to už jednoduše v některých věcech neklape. Je nám to oběma líto, ale tak to v životě prostě chodí,” tvrdila Nikola.

View this post on Instagram

A post shared by Nikola Čechová (@shopaholicnicol)

Podobně ostatně mluvil i Mahdal. Odloučení jim ale dlouho nevydrželo, protože se ruku v ruce objevili na předávání hudebních cen. „Ano, jsme s Kubou zase spolu,“ svěřila se s úsměvem na rtech influencerka. Náznaky o tom, že jsou spolu ale přišli už během Survivoru. V jednom z dílu dostala Nikola dopis od rodiny a muzikantovu fotku. Když se pak vrátila do Čech, v jedné z otázek, kterou jí fanoušci posílali, byl i dotaz, zda má přítele. A Shopaholic Nicol odpověděla, že ano. Tak snad jim to na podruhé vyjde.

Celebrity - další články

Doporučujeme