Do dalšího kola už nedoletí. StarDance opustila Tereza Mašková a Daniel Kecskeméti

12. listopadu 2023·Celebrity·Redakce

Tereza Mašková a Daniel Kecskeméti (Zdroj: Frekvence 1)

Téma pátého večera neslo název Letem světem, což naznačovalo, že češtinu v písních moc neuslyšíme. A opravdu, další sobotní přímý přenos se nesl ve znamení cizokrajnosti a dálných krajin. Osudným se ale stal Tereze Maškové a jejímu tanečnímu partnerovi Danielu Kecskemétimu. Posledním jejich tancem byla samba.

StarDance aneb když hvězdy tančí se dostala do poloviny a tak je jasné, že stoupají obavy o to, kdo vypadne. Porota i diváci už začínají být na taneční páry mnohem přísnější a vlastně nikdo si nemůže být jistý tím, že se do dalšího kola dostane. To ostatně v minulém díle pocítil i Richard Krajčo a Dominika Rošková, kteří byli považováni za velké favority. Pátý díl se stal osudný opět hudebníkovi. Z kola ven musela Tereza Mašková a Daniel Kecskeméti.

Téma pátého večera bylo Letem světem a tančila se samba, valčík a cha-cha. Tančilo se na velmi rozmanité písně z celého světa. Sólisté se tak museli poprat třeba s mandarínštinou, maďarštinou či turečtinou. Mašková a Kecskeméti tančili sambu, diváky i porotu vzali na návštěvu do maďarské zoo. Ta jim ale štěstí nepřinesla, ale zpěvačka přiznala, že je šťastná. „Je to zvláštní, ale jsem šťastná. Samozřejmě mě to mrzí, ale odcházím s tím, že jsem si ten poslední tanec opravdu užila,“ řekla po vyřazení. Společně se svým tanečním partnerem dostali od poroty 23 bodů.

Mrzí mě to, těšila jsem se na další tanec, ale nevadí. Ale cítím i úlevu, protože je to velmi náročné a myslím, že jsme udělali spoustu práce za ty tři, čtyři měsíce,“ doplnila. Každý tanec stál za to a užil jsem si každou minutu na parketě,“ dodal její tanečník Daniel Kecskeméti. V rozhodnutí se objevila společně s Adrianou Maškovou a cukrářem Josefem Maršálkem, kteří opět od poroty získali nejméně bodů, 18.

Moderátorka večera Tereza Kostková, která měla oznámit výsledky, řekla, že kdyby chtěla, mohla by začít příjmením tanečnice. „Mohla bych začít příjmením, ale taková sv*ně fakt nejsem,“ překvapila herečka a moderátorka ostřejším výrazem. Následně oznámila, že končí právě Tereza.  Poprvé také padly tři desítky. Vysloužila si je modelka Iva Kubelková a Martin Prágr.

Podívejte se na všechny taneční páry do galerie:

Celebrity - další články

Doporučujeme