Dvojnásobná radost! Hvězda Ulice se stala otcem, s manželkou přivítali dvojčata

30. dubna 2024·Celebrity·Redakce

Ondřej Havel s manželkou Bárou (Zdroj: Profimedia)

Slovy Mistra Karla Gotta "tohle nikdo nečekal". Hvězda seriálu Ulice, herec a moderátor Ondřej Havel se stal rovnou dvojnásobným otcem. Manželka Bára mu totiž porodila dvojčata, což bylo pro fanoušky velké překvapení.

Radostnou novinkou se pochlubil herec a moderátor v pondělí na sociální síti. Ondřej Havel s manželkou Bárou si nechávali pro sebe nejen pohlaví miminka, ale i fakt, že čekají dvojčata. Jsme to asi nějak přefoukli. Vítejte na světě, holky naše,“ napsal herec a představitel Jirky Hložánka z Ulice. 

Ondřej sdílel na instagramu své krásné ženy těsně před porodem a vedle toho fotky novorozených holčiček. Jména obou si ale nechávají ještě pro sebe. V komentářích se to hned začalo hemžit gratulacemi od kolegů z branže i od fanoušků. Dvě? To dáte! Moc gratuluju, vy rovnou čtyřčlenná rodinko, hodně zdraví a lásky všem,” napsala herečka Marie Doležalová. Ježišiiiii! GRATULUJU!,” radoval se herec Marek Lambora.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Ondřej Havel (@ondrejhavel)

Havel chyběl ve Snídani s Novou, kterou moderuje už v pátek a následně i v pondělí. Bylo tedy jasné, že se něco děje. S manželkou je nyní čeká krásné, ale velmi náročné období. Určitě to bude hodné miminko, bude v noci spát, já se v klidu vyspím a žena taky, takhle si to aspoň malujeme,“ vtipkoval Ondřej před pár měsíci. 

Celebrity - další články

Doporučujeme