Jak na Nový rok, tak po celý rok. Jitka Čvančarová zdolala v rouše Evině Sněžku

2. ledna 2024·Celebrity·Redakce

Jitka Čvančarová. (Foto: Profimedia/instagram J. Čvančarová)

Na Silvestra se nestačili diváci talk show 7 pádů Honzy Dědka divit. Jedním z hostů byla herečka Jitka Čvančarová, která prozradila, že propadla Wim Hofově metodě otužování. Proto loni v zimě šlapala nahá na nejvyšší vrchol České republiky. Právě s fotografií z výstupu se na Nový rok pochlubila na sociální síti.

Herečka se už nějaký ten rok otužuje v kádích s ledovou vodou, které má na zahradě. Nedá na to dopustit a dokonce s tzv. Ledovým mužem a guru v této oblasti zažila otužování úplně jinak, než jen v ledové sprše.

View this post on Instagram

A post shared by jitka cvancarova (@jitkacvancar_official)

Je to úžasná záležitost. Jsem klasický Wimhofec. Mně ten člověk fascinoval. V lednu jsem s ním šla nahatá na Sněžku a bylo to fascinující,” prozradila v talk show Čvančarová a posteskla si, že bohužel z její rodiny se k její zálibě ještě nikdo nepřidal. Děti se mnou nechtějí chodit, občas tam strčí ruce nebo nohy. Ale nenutím je, nejsem blázen. Nikoho nenutím, ale Petra bych ráda inspirovala.

Na Nový rok pak na instagramu herečka zveřejnila netradiční PFko právě z výšlapu na Sněžku. Na fotografii má jen žlutou čepici, sluneční brýle a na zádech černý batoh. Ramena má holé, ale jak vypadal zbytek jejího těla, nechala už na fantazii sledujících. Ti její odvážnost v komentářích obdivovali. Nádhera! Moje gusto, napsala jedna ze sledujících. Klobouk dolů, to je můj další cíl v otužování. Jste báječná,” dodal další. Je tedy jasné, že svým činem Jitka nejspíš oslovila nejednoho nadšence do otužování.

View this post on Instagram

A post shared by jitka cvancarova (@jitkacvancar_official)

Celebrity - další články

Doporučujeme