Jarní prázdniny českých celebrit: Vyrazily na české hory, ale i do zahraničí

7. února 2024·Celebrity·Redakce

Marta Jandová, Petr Bende. (Foto: instagram)

Odstartovaly jarní prázdniny, a to je čas kdy, mnoho z nás vyráží se svými ratolestmi na dovolenou. Někdo preferuje teplé počasí, a tak odletí k moři. Většina se ale vydá na hory, protože není nic lepšího než strávit jarňáky na sjezdovce. V tuzemsku aktuálně počasí lyžařským střediskům nepřeje, a tak mnohé celebrity vyrazily za hranice. Jak tráví volno ty české?

Není nic lepšího, než si užít prosluněnou lyžovačku a kde jinde na ni vyrazit, než do italských Alp. O tom ví své i moderátorka a zpěvačka Marta Jandová, která vyrazila do italských Dolomitů. Z fotografií, kterými zahlcuje svůj instagramový profil, je zřejmé, že si lyžovačku náramně užívá.

View this post on Instagram

A post shared by Marta Jandová – Zpěvačka (@marta.jandova)

Do stejných krajů vyrazila i oblíbená herečka Marika Šoposká. Ta si dovolenou užívá s dětmi a jednoho z nich vyslala i do místní lyžařské školičky. Bohužel se v prvních dnech nesetkala u syna Vincenta s nadšením, které očekávala. Tak snad si mladší syn vášeň k lyžování stejně jako jeho maminka najde.

Marika Šoposká. (Foto: instagram M. Šoposká)

Na začátku prázdnin byl na horách i zpěvák Petr Bende. Ten dal ale přednost těm českým. Sice počasí mu moc nepřálo, ale i tak si lyžovačku užil. Sice celý den v mlze, ale za slunečna umí lyžovat každý,” komentoval na instagramu, kde zveřejnil i fotografii.

View this post on Instagram

A post shared by Petr Bende & band (@petrbende_official)

Celebrity - další články

Doporučujeme