Kráska z Pobřežní hlídky má rakovinu. Snažím se zůstat pozitivní, vzkázala Nicole Eggert

9. ledna 2024·Celebrity·Redakce

Nicole Eggert. (Foto: Profimedia)

Bývalá hvězda pobřežní hlídky Nicole Eggert oznámila smutnou zprávu. Lékaři herečce diagnostikovali rakovinu prsu. Sama se o nemoci exkluzivně vyjádřila zahraničnímu serveru People.

Lékaři rakovinu prsu Nicole diagnostikovali na počátku prosince loňského roku. Podle slov herečky je ve druhém stádiu nemoci. Sama si na podzim všimla, že rapidně přibrala na váze a hodně ji pobolívalo levé prso.

Opravdu to pulzovalo a bolelo,” svěřila se People. Okamžitě jsem šla ke své praktické lékařce a ta mi sdělila, že se na to musí okamžitě podívat odborník. Ale problém byl, že se mi s nikým nedařilo rychle domluvit. Všechny termíny byly rezervovány, takže jsem musela na vyšetření čekat až na konec listopadu,” dodala.

Po vyšetření mamografem a třech biopsiích měli lékaři jasno, Nicole má rakovinu prsu. Je to pro mě těžké. Ale snažím se zůstat pozitivní,” řekla. Nyní ji čeká operace, následně chemoterapie a ozařování.

S nemocí se herečka nesetkala poprvé. Prodělali ji i její rodiče. Proto plánuje vytvořit neziskovou organizaci, s jejíž pomocí budou moci ostatní pomáhat rodičům samoživitelům postižených rakovinou.

Celebrity - další články

Doporučujeme