Krásná Charlotte Ella Gottová je plnoletá! Dcera Mistra se ve světě šoubyznysu neztratí

2. května 2024·Celebrity·Redakce

Charlotte Ella Gottová (Zdroj: Profimedia)

Mistr Karel Gott by byl na svou dceru pyšný. Krásná Charlotte Ella Gottová oslavila plnoletost a její talent se ve světě slavných rozhodně neztratí. Však ho také měla po kom zdědit.

Charlotte Ella Gottová se narodila 30. dubna 2006 a fotky malé holčičky hned obletěly celou republiku. O pár let později samozřejmě nechyběla ani na svatbě maminky Ivany a tatínka Karla Gotta v Las Vegas. Odmalička se věnovala zpěvu, k němuž měla talent poděděný po otci.

V roce 2013 se objevila v muzikálu Michala Davida Mata Hari. S otcem si zahrála v pohádce Když draka bolí hlava, s mladší sestrou Nelly Sofií zase ve filmu Decibely lásky. Více ale inklinovala ke zpěvu. S Karlem Gottem si zazpívala v dojemné baladě Srdce nehasnou, kterou napsal Richard Krajčo. Zpěvák v té době už věděl o své nevyléčitelné nemoci a Krajča oslovil s jasnou vizí písně, které bude nejen Charlotte, ale i celému světu připomínat jeho osobnost.

V roce 2020 vystoupila na vzpomínkové akci Pocta Karlu Gottovi o O2 areně a nešlo si nevšimnout, jak moc je svému otci podobná. Má jeho typický úsměv a tvář, ale pyšní se štíhlou postavou po mamince Ivaně. Navíc jí nikdy nevadila ani pozornost veřejnosti. Své rodiče často doprovázela na společenské akce, kde byla samozřejmě pod drobnohledem fotografů. Po smrti otce se stáhla, ale když na instagram nahraje nějakou fotku, všichni o ní mluví. Bude zajímavé sledovat, kam se bude ubírat její hudební kariéra.

 

Celebrity - další články

Doporučujeme