Krásná zpráva! Eva Hecko Perkausová je dvojnásobnou maminkou

31. ledna 2024·Celebrity·Redakce

Eva Hecko Perkausová (Zdroj: Profimedia)

V rodině moderátorky Evy Hecko Perkausové je teď hodně veselo. Blonďatá kráska se stala dvojnásobnou maminkou a doma tak už má dva kluky.

Konec pořadu Showtime s Laďkou Něrgešovou se nesl v radostném duchu. Moderátorka totiž prozradila, že její kolegyně z televize Prima se stala už dvojnásobnou maminkou. Eva Hecko Perkausová se s diváky Hlavních zpráv loučila teprve na začátku ledna.

A ani ne o měsíc později přišla krásná zpráva. Podle pořadu Showtime proběhl porod bez komplikací a nechyběl u něj ani tatínek, podnikatel ve zpravodajství Ivan Hecko. Sama moderátorka ještě neprozradila, jak se její novorozený synek jmenuje. Když se loučila s diváky, ještě ani ona sama nevěděla, jaké jméno s manželem vyberou.

View this post on Instagram

A post shared by Eva Perkauѕová (@evaperkausova)

„Myslím, že se to bude měnit až do poslední chvíle. Minule s Kiliánkem bylo jasno hned, tentokrát jsme ho už měnili několikrát a stále v tom pokračujeme…“ svěřila se kráska. Snad nebude fanoušky napínat dlouho. Bude se opět jednat o zajímavé a netypické jméno jako je Kilian nebo tentokrát půjde o nějakou klasiku?

 

Celebrity - další články

Doporučujeme