Lela Vémola se rozpovídala o krizi v manželství: Síla vztahu je v komunikaci

2. května 2024·Celebrity·Redakce

Karlos Vemola, Lela Ceterová. (Foto: Profimedia)

Lela Vémola se účastnila besedy na téma: jak správně fungovat v páru. Modelka totiž za svůj vztah s Karlosem Vémolou získala mnoho zkušeností a chtěla se o ně podělit i s veřejností. Přiznala, že v rámci manželství řešili a ustáli řadu krizí.

„Vztahem jsem prošla od A do Z a myslím, že jsem to ustála,“ svěřila se Super.cz. Lela Vémola věří, že vztah se nemá vzdávat ani v té největší krizi. V minulosti se od Karlose již jednou odstěhovala domů na Slovensko, ale nakonec to společně s manželem zvládli. „Teď máme s mužem pěkný vztah, máme krásné děti, krásnou rodinu. Je to o tom, to ustát, zvládnout, na vztahu pracovat a jít dál,“ domnívá se sympatická blondýnka.

Modelka zkrátka nesdílí názor, že se mají vztahy vzdávat a naopak věří, že klíčem byla, je a vždy bude komunikace. „Život je nevyzpytatelný, může vám do něj cokoli přijít. A zareagovat můžete různě. Ale můj muž začal bojovat. Líbilo se mi to a byla jsem za to ráda, protože rodina je rodina. Měli jsme ještě hodně krizí, předtím i potom, ale ustáli jsme to. V dnešní době je důležité dokázat řešit ve vztahu problémy, přehodnotit to, promluvit si. Komunikace je důležitá,“ podělila se o partnerské rady Vémola.

Lela si je naprosto jistá, že s Karlosem jsou pro sebe stvořeni. „V tom je síla vztahu. Ne to, že po jedné krizi od sebe páry nebo manželé odcházejí. Vůbec se mi to nelíbí. Kde je pak síla toho vztahu, lásky, manželství? Lidé by měli držet při sobě a měli by chtít ty krize zvládnout. My s Karlosem jsme pro sebe asi stvořeni, doplňujeme se a on by beze mě už také nemohl být, jsem jeho velká opora,“ dodala na závěr.

Celebrity - další články

Doporučujeme