Luxusní modrobílé království pro nenarozeného prince: Myslivcová dala za dětský pokojík statisíce

17. srpna 2023·Celebrity·Redakce

Dominika Myslivcová (Foto: Instagram Dominiky Myslivcové)

Influencerka Dominika Myslivcová, která má už tašku do porodnice sbalenou a připravenou na pevný termín porodu, ukázala luxusní království pro svého prvního synka. Ten má přijít na svět císařským řezem už velice brzy. Podle fotek a videa, které nastávající maminka sdílela na svém instagramu, je jasné, že chlapeček se má na co těšit.

Dominika si potrpí na luxus a dává to všem jasně najevo. Není tedy žádné překvapení, že si na vybavení pokojíku pro svého malého prince, který má už brzy přijít na svět, dala opravdu záležet. Z místnosti je nadšená.

View this post on Instagram

A post shared by Dominika Myslivcová (@dominikamyslivcova)

“Tak tady ho máte, království našeho malého. Od teď jednoznačně můj nejoblíbenější pokoj! Nemůžu se nabažit, teď už jen chybí to/ten nejkrásnější…,” napsala nastávající maminka k fotkám, kde se dokonalým interiérem pyšní. Vše je sladěno do světle modré a bílé. Veškeré vybavení, které jí profesionálové do pokoje vybrali, přišlo na nemalé peníze.

Na videu můžeme vidět krásnou postýlku s medvídky, sněhobílý kobereček, bílé skříně, útulnou proutěnou kolébku a do modra laděnou stojací lampu. Stěny jsou modré a pruhované modro-bílé. Kromě vybaveného pokoje má malý princ už i připravenou garderobu, samozřejmě značkovou. Dominika ho předzásobila svými oblíbenými značkami, jako je Fendi, Burberry, Dsquared2, … Nesmíme opomenout ani značkový kočárek Dior za 165 tisíc korun. Už teď jsme zvědaví, v jaké hodnotě dostane synek své první auto.

Celebrity - další články

Doporučujeme