Madonnin přítel oslavil 26. narozeniny. Partnery dělí skoro 36 let

27. dubna 2020·Celebrity·Barbora Pisingerová

Foto: Instagram / madonna

Královna popu Madonna (61) sice uvízla z karanténě jako všichni ostatní, vůbec jí to ale nevadí. Společnost jí totiž dělá její skoro o 36 let mladší přítel Ahlamalik Williams, který v pátek oslavil své 26. nerozeniny. "S nikým jiným bych karanténu trávit nechtěla," svěřila se zpěvačka na sociálních sítích. 

Tanečník a choreograf Ahlamalik Williams je sice jen o dva roky starší, než Madonnina nejstarší dcera Lourdes Leon, to ale dvojici ani trochu nevadí. “Šťastné narozeniny, lásko! Nenapadá mě nikdo, s kým bych karanténu trávila raději,” rozněžnila se Madonna na Instagramu a zveřejnila společnou ilustraci a několik snímků.

View this post on Instagram

Happy Birthday My Love ♥️. I Could not think of a better person to be in Quarantine with! ♉️ @ahla_malik

A post shared by Madonna (@madonna) on

Popová legenda začala s Williamsem spolupracovat již v roce 2015. Dlouho ale zůstával jejich vztah čistě přátelský. V minulém roce se ale přiznali, že tvoří pár a začali se společně objevovat na veřejnosti.

Navzdory svému mládí, nebo možná naopak právě díky němu, vychází Williams dobře i se zpěvaččinými dětmi. Zpěvačku s jejími potomky doprovodil i na společnou dovolenou.

Williams rozhodně není prvním mladším přítelem, kterého po svém boku zpěvačka představila světu. V minulosti již tvořila pár například s tanečníky Brahimem Zalibatem (tehdy 23) a Timorem Steffensem (tehdy 26) nebo s modelem Kevinem Sampaiem (tehdy 31).

Celebrity - další články

Doporučujeme