Meghan Markle je nepoučitelná. V sedmiminutovém projevu řekla slovo “já” 54krát

7. září 2022·Celebrity·Redakce

Meghan Markle. (Foto: Profimedia)

Meghan Markle, vévodkyně ze Sussexu, se do historie královské rodiny zapíše opravdu jako ta, která dělá jednu botu za druhou. Teď se jí povedl další přešlap, a to během projevu na události One Young World v Manchesteru. Sebe samu v něm během sedmi minut zmínila nejméně 54krát, a to se veřejnosti opravdu nelíbí. Informoval o tom server Daily Mail.

To, že je Meghan úplným opakem vévodkyně Kate Middleton, už všichni víme. Tentokrát ale podle mnohých opravdu udělala něco, co zvedlo ze židle nejednoho kritika. V projevu o genderové nerovnosti mluvila jen o sobě, princi Harrym, synu Archiem a její kariéře. Podle zahraničních médií si tak snesla máslo na hlavu.

Během sedmiminutového projevu slovo “já” použila nejméně 54krát. Což opravdu není málo. Místo rovnosti pohlaví, se tak neustále rozplývala nad svou rodinou.

To se nelíbí ani veřejnosti. Podle mnohých její proslov postrádal obsah a byl prošpikovaný matoucími a neupřímnými komentáři. “Nedokážu si představit ani pochopit, jak těch 2 000 mladých lidí pochopilo to, o čem mluvila. Nedávalo to smysl. Bylo to všechno o ní a vše se vztahovalo k ní samé,” řekla The Sun šéfredaktorka časopisu Majesty Mdagazine.

Celebrity - další články

Doporučujeme