Měl jsem štěstí, jsem rád, že jsem tady. Jeremy Renner promluvil o děsivé nehodě

12. dubna 2023·Celebrity·Redakce

Jeremy Renner (Zdroj: Profimedia)

Začátek nového roku pro něj začal strašlivě. Herec Jeremy Renner měl děsivou nehodu, kdy ho přejel jeho sněžný pluh. Dlouho to vypadalo, že mu lékaři budou muset amputovat nohu, ale herec je velký bojovník. Čtyři měsíce po nehodě se objevil na premiéře a v jedné populární show. Informaci uvedl weby Variety a iDnes.cz.

Jen zázrakem herec Jeremy Renner přežil děsivou nehodu. Při odklízení sněhu po sněhové bouři ho celou vahou přejel jeho sněžný pluh. Několik týdnů byl herec, který děsivou příhodu málem nepřežil, v péči lékařů a zotavoval se. Herec ale dokazuje, že je obrovský bojovník a jen čtyři měsíce mu trvalo, než se s berlemi objevil na premiéře svého pořadu Rennervations a v show Jimmyho Kimmela.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Jimmy Kimmel Live (@jimmykimmellive)


Renner, který pořad nejen moderuje, ale zároveň je i výkonným producentem, se svěřil, že překypuje vděčností. Na modrém koberci si pomáhal speciálním chodítkem či elegantní černou hůlkou, ale úsměv měl od ucha k uchu, pózoval fotografům a pozornost si evidentně užíval. V pořadu bude hvězda Marvelovek s odborníky předělávat vyřazená vládní vozidla, která po renovaci budou sloužit dětem v komunitách po celém světě.

Herec také začal poskytovat nejrůznější rozhovory, kde mluví právě o děsivé nehodě. Dorazil třeba do show Jimmyho Kimmela, cestou na pódium si dokonce střihl krátký taneček. „Měl jsem štěstí v mnoha ohledech. Jsem rád, že jsem tady,“ prozradil v rozhovoru. Mluvil i s novinářkou Diane Sawyer, která má pořad s názvem Příběh teroru, přežití a triumfu. „Neměli byste být mimo vozidlo, když ho řídíte, chápete? Je to jako řídit auto a mít jednu nohu venku. Ale stalo se a je to moje chyba. Zaplatil jsem za to,“ přiznal otevřeně.

Šestitunový pluh, pod který spadl mu zlomil třicet kostí a na místě zůstala spousta krve. „Byl jsem při vědomí v každém okamžiku a pamatuju si, jak mě to drtilo na ledu a asfaltu,“ popsal. Jeho synovec později popsal, že viděl Rennera ležet v tratolišti krve a strýc nereagoval. Herec byl pak v kritickém stavu převezen do nemocnice a jeho rodina i celý svět se báli toho nejhoršího. Renner se ale ukázal jako opravdový superhrdina a přežil. Nyní se věnuje hlavně tomu, aby se co nejdříve zotavil.

 

Celebrity - další články

Doporučujeme