Mrazivé přiznání nemocné Shannen Doherty. Koho nechce mít na svém pohřbu?

22. ledna 2024·Celebrity·Redakce

Shannen Doherty (Zdroj: ČTK)

Shannen Doherty už od roku 2015 bojuje s rakovinou, nyní se nachází ve čtvrtém stádiu. Herečka ví, že na tom zdravotně není dobře, ale i tak se snaží bojovat a udržet pozitivní myšlení. Nyní ale přiznala, že se odhodlala k jedné zásadní věci.

Herečka je k tématu své nemoci velmi otevřená a nebojí se o ní veřejně mluvit. O smutných tématech mluvila i v epizodě svého podcastu Let’s Be Clear (Na rovinu) a nyní mluvila se svým nejlepším přítelem a vykonovatelem poslední vůle Chrisem Cortazzem.

Téma, které třeba řešili, bylo její poslední rozloučení. Je spousta lidí, o kterých si myslím, že by se tam ukázali, a já je tam při tom nechci,svěřila se. Důvodem je to, že jí nemají tolik rádi, aby na jejím pohřbu chtěli být. Třeba k tomu mají i své důvody a třeba i opodstatněné z jejich pohledu. A stejně pak přijdou, protože je to politicky korektní a oni nechtějí vypadat špatně,” postěžovala si Shannen.

Herečka se s tím ostatně moc nemazlí. Nechci, aby tam tihle lidé tlačili slzy a někde v soukromí říkali: Díkybohu, že je ta mrcha mrtvá! Ráda bych je tímto zbavila tlaku – ne, fakt se nepřemáhejte...Seznam lidí, o kterých mluví, ale veřejně neprozradila. Může to být třeba její exmanžel Kurt Iswarienko, který ji opusil.

Mluvit mohla i o své bývalé kolegyni Alysson Milano, se kterou měly spory už během natáčení seriálu Čarodějky a Alysson svou kolegyni nakonec opravdu vyštvala. Nebudu vám dávat žádný seznam, protože je příliš dlouhý, rozhodně delší než seznam těch, které na pohřbu, který má být oslavou lásky, mít chci,“ uzavřela a dodala, že si přeje být zpopelněna. A můj popel potom smíchejte s popelem táty a mého psa.Místo rozptýlení ještě nemá, ale Cortazzovi řekla, že může z jejího popela vyrobit šperk.

Celebrity - další články

Doporučujeme