Musk a Zuckerberg se tajně vzali. Naštěstí jen virtuálně

10. ledna 2024·Celebrity·Redakce

Mark Zuckerberg a Elon Musk vytvořeni AI. (Foto: facebook Cursed AI/Davey Miller)

Mohla to být svatba roku, ale nebude. Na facebooku se objevily fotografie z veselky Marka Zuckerberga a Elona Muska. Záhy ale vyšlo najevo, že si jen někdo z uživatelů pohrál s umělou inteligencí (AI). Ale jedná se opravdu o zdařilý kousek.

Opravdu o netradiční vtípek se postaral jeden z uživatelů facebooku. Na síti sdílel fotografie z “veselky” Zuckerberga a Muska. Snímky má na svědomí AI a jsou opravdu povedené. Na jednom si pánové dávají novomanželské políbení, na další se drží za ruce a odjíždí jejich luxusním vozem pryč.

Mark Zuckerberg a Elon Musk vytvořeni AI. (Foto: facebook Cursed AI/Davey Miller)

Je známo, že od doby, co Elon Musk koupil sociální síť X, tak s Markem Zuckerbergem, majitelem společnosti Meta, docela soupeří. V minulosti dokonce mělo dojít k zápasu v kleci, kde se tito dva nejvýznamnější technologičtí miliardáři světa měli utkat.

Výzvu tehdy oba přijali, na zápas ale zatím nedošlo. Musk totiž musel podstoupit operaci ramene a žeber, po které potřeboval podle jeho slov na zotavení několik měsíců. Nakonec se ale Zuckerberg naštval, že to jeho rival nebere vážně a akce se nadobro odpískala.

Celebrity - další články

Doporučujeme