Nečekané komplikace? Princezna Kate skončila v nemocnici, má za sebou operaci

18. ledna 2024·Celebrity·Redakce

Kate Middleton (Zdroj: Profimedia)

Nečekaná zpráva přišla z Buckinghamského paláce. Princezna Kate musela na operaci břicha. Několik dní bude hospitalizovaná v nemocnici a pak se následně bude kurýrovat doma. Do Velikonoc přerušila i královské povinnosti.

Fanoušci královské rodiny se ale nemusí bát, že by šlo o něco vážného. Princezna z Walesu má za sebou operaci břicha. Zákrok podstoupila na začátku týdne a všechno bylo plánované. Podle Kensingtonského paláce všechno proběhlo v pořádku. „Očekává se, že princezna zůstane v nemocnici deset až čtrnáct dní. Jakmile se vrátí domů, bude pokračovat v rekonvalescenci,” stojí v prohlášení.

Princezna si ale teď bude muset dát pauzu od královských povinností. Podle paláce se k nim vrátí až na jaře, nejdříve by to mělo být až po Velikonocích. „Princezna z Walesu si velmi váží veškeré podpory, které se jí od veřejnosti dostává. Kvůli rodině a především dětem by si však přála zachovat soukromí. Její osobní lékařka má zakázané veřejně komentovat její zdravotní stav,“ pokračuje v prohlášení.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený The Prince and Princess of Wales (@princeandprincessofwales)

Kensingtonský palác dále oznámil, že další zprávy o stavu princezny bude poskytovat jen pokud  budou k dispozici nějaké nové zásadní zprávy. Kate, která se omluvila všem za komplikace, ale není jediná z královské rodiny, která bude muset do nemocnice.

Tou druhou je samotný král Karel III. Podle Buckinghamského paláce podstoupí léčbu zvětšené prostaty, informuje Reuters. „Tak jako další tisíce mužů král vyhledal léčbu kvůli zvětšené prostatě. Nález Jeho Veličenstva je benigní (nezhoubný) a příští týden se chystá do nemocnice kvůli nápravné proceduře,“ píše se v prohlášení.

Celebrity - další články

Doporučujeme