Nechtěla by se stát modelkou? Nestárnoucí Demi Moore vypadá v plavkách fenomenálně

12. srpna 2022·Celebrity·Redakce

Demi Moore. (Foto: Profimedia)

Zná někdo elixír mládí? Dalo by se říct, že herečka Demi Moore rozhodně ano. Za pár měsíců oslaví šedesáté narozeniny, ale bezesporu na to nevypadá. V posledních týdnech se na instagramu chlubí fotkami v plavkách, na kterých vypadá snově.

Opravdu je téhle kočce 59 let? Demi Moore by její věk nikdo nehádal, kráska strčí do kapsy i mnohem mladší kolegyně. Ty jí mohou jen závidět její tělo. Hvězda filmů Duch, Neslušný návrh nebo Striptýz neměla nikdy s odhalováním problém. A to nejen na sociálních sítích, ale i ve filmech.

Demi poslední roky dokazuje, že vůbec nestárne. Nyní se na instagramu pochlubila sérií fotek, na kterých prezentuje několik nových modelů plavek. Je jedno, jestli herečka pózuje na jachtě, u bazénu nebo na balkóně s neskutečným výhledem na moře, v bikinách i sexy jednodílných plavkách vypadá neskutečně.

View this post on Instagram

A post shared by Demi Moore (@demimoore)

„Tyhle má Pilaf nejradši,“ pochlubila se snímkem, na kterém jí na hrudi v jednodílném modelu spinká její malý pejsek. Herečka by se svou postavou mohla konkurovat modelkám. Sice je takovým veřejným tajemství, že herečka si libuje v botoxu, ale postavu tu má opravdu luxusní.

Celebrity - další články

Doporučujeme