Nela Slováková má další problém! Zasáhla i hygienická stanice

22. dubna 2024·Celebrity·Redakce

Nela Slováková (Zdroj: Profimedia)

Nela Slováková má opět problémy. Tentokrát musela stáhnout z prodeje své parfémy, protože údajně obsahují karcinogenní látku. Ta má mnoho nebezpečných účinků, jako například neplodnost u žen, přispívá ke vzniku Alzheimerovy choroby a zhoršuje astma.

Když podnikatelka stáhla parfémy z prodeje, pravděpodobně nečekala, že se z toho vyklube taková kauza. Influencerka KamilaGelato se do Nely tvrdě opřela a během chvíle se k ní přidala řada nespokojených zákaznic. Možná i právě proto si Slováková změnila nastavení svého instragramového účtu z veřejného na soukromý.

I když samotná Nela tvrzení popírá, parfémy jsou opravdu staženy z prodeje. Podnikatelka vysvětlila, že důvodem prý není nebezpečná látka, ale chybějící čísla výrobní šarže. Ta dle předpisů musí být napsaná na lahvičkách i obalech parfémů.

Bývalá účastnice Hotelu Paradise na své sítě napsala: My to tam neměli, protože nám to prostě nikdo neřekl. Parfémy nám byly dodány pouze s číslem šarže na lahvičce, tak proto nemáme číslo na krabičce.“ Situaci řeší hygienická stanice a Nelu za tento přešlap samozřejmě čeká pokuta. Jakmile se problém s čísly vyřeší, parfémy prý poputují znovu do prodeje.

Celebrity - další články

Doporučujeme