Nikoho nehledám, chci se věnovat sama sobě. Kordula Stropnická promluvila o svém ex

10. prosince 2023·Celebrity·Redakce

Agáta Hanychová a Kordula Stropnická (Zdroj: Profimedia)

Je to měsíc, co se po více než roce vztahu rozešli Kordula Stropnická a Damian. K celé záležitosti se v té době vyjádřil jen Damian, Kordula jen informaci potvrdila. Nyní vyrazila se sestrou Agátou Hanychovou na otevření nového baru a popsala, jak se nyní cítí.

Ve společnosti se Kordula objevila poprvé od rozchodu. Obě holky na akci vynesly luxusní doplňky, večer si užívaly a vypadalo to, že jim nic neschází a jen zářily. Tatam byly starosti, kterými si Kordula v posledních týdnech prošla. Damian zřejmě toužil po pozornosti a v médiích pral špinavé prádlo. Svěřoval se, jak je rád, že je svobodný a že se s Kordulou rozcházeli v životních názorech.

Dcera Veroniky Žilkové je krásná dívka a o nápadníky by určitě neměla nouzi, ale jak teď sama říká, nikoho nechce. “Já určitě vztah nehledám. Myslím si, že je důležité, abych si vzala čas sama pro sebe. Letos maturuji, musím se učit a jsem ráda, že se konečně posunu taky někam dál,” řekla rázně Kordula.

A Kordula to zřejmě dodržuje, protože obě sestry se na večírku moc dlouho nezdržely a odešly domů. A to i když se obě bavily, usmíval se a moc jim to slušelo.

Celebrity - další články

Doporučujeme