Po roce opět na místě činu! Herec Jeremy Renner se po vážné nehodě vrátil do nemocnice

4. ledna 2024·Celebrity·Redakce

Jeremy Renner. (Zdroj: Profimedia)

Před rokem to s hercem Jeremy Rennerem vypadalo bledě. Měl za sebou skoro smrtelnou nehodu, kdy ho přejela šestitunová sněhová rolba a herec musel bojovat o život. Všechno naštěstí dopadlo dobře.

Na výročí své vážné nehody se známý herec a hvězda Avengers filmů vrátila do nemocnice, kde ho ošetřovali. Jeremy Renner má za sebou rok náročné rekonvalescence a spoustu práce. Podařilo se mu dát se dohromady a to téměř bez následků. “Mám ohromné štěstí, že mám tolik, pro co žít. Mám obrovskou rodinu, mám desetiletou dceru. Kdybych umřel, zklamal a poznamenal bych tím spoustu lidí. Měl jsem hodně důvodů se uzdravit,řekl na výročí nehody z 1. ledna 2023 pro CNN.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Good Morning America (@goodmorningamerica)

Už brzy vyjde Rennerovi album Love and Titanium, které zachycuje zážitky z děsivé nehody a následné péče. Přesně rok po nehodě se herec vrátil do Nevady, kde k nehodě došlo. Navštívil nemocnici, kde mu zachránili život. “Zaskočil jsem se podívat na děti a superhrdiny, záchranáře, lékaře, sestry a další personál do nemocnice Renown hospital. Vzdal jsem jim svou úctu, společně jsme oslavili lásku, život a všechna požehnání, která máme. Děkuji celé téhle komunitě, že mě tady dokázali udržet. Navždycky zůstávám vaším vděčným dlužníkem,“ vzkázal 30. prosince prostřednictvím instagramu.

Lékaři mu tehdy předpovídali, že se z vážných zranění bude vzpamatovávat roky. Renner ale zabojoval a dnes je prakticky bez následků. Dnes žije život téměř jako před nehodou, ale jsme si jistí, že na den, kdy utekl hrobníkovi z lopaty, jen tak nezapomene.

Celebrity - další články

Doporučujeme