Přejela ho více než šestitunová rolba! Jeremy Renner měl štěstí v neštěstí

5. ledna 2023·Celebrity·Redakce

Jeremy Renner. (Zdroj: Profimedia)

Štěstí v neštěstí, tak by se dala označit nedělní nehoda herce Jeremyho Rennera. Ten se po několika dnech ozval fanouškům z nemocnice. Zároveň šéf okresu Washoe Darin Balaam na tiskové konferenci popsal, jak se celá událost stala. Informaci přinesl deník Daily Mail.

Herec Jeremy Renner sdílel na svém instagramu snímek z nemocnice. „Děkuji vám všem za vaše milá slova. Jsem příliš zmatený, abych mohl psát. Ale posílám vám všem lásku,“ napsal. Pod příspěvek mu začali psát nejen fanoušci, ale i jeho herečtí kolegové jako třeba Chris Pratt, Vanessa Hudgens, Chris Hemsworth nebo Orlando Bloom.

Hvězda filmu Marvel byla po nehodě v kritickém, ale stabilizovaném stavu. Za sebou má nyní dvě operace, po kterých mu byly kolem nohy umístěny kovové kolíky. Některé informace totiž uváděly, že se lékaři obávají amputace. Renner zůstává na jednotce intenzivní péče.

View this post on Instagram

A post shared by Jeremy Renner (@jeremyrenner)

Co přesně se na Nový rok stalo, bylo dlouho opředeno tajemstvím. Nyní šerif okresu Washoe v Nevadě uspořádal tiskovou konferenci, kde uvedl, proč se nehoda udála. Za Rennerem a jeho rodinnou přijel rodinný známý, který se ale k domu nemohl dostat. Během sněhové bouře totiž napadlo skoro 150 centimetrů sněhu. Renner proto nasedl do svého sněžného pluhu o hmotnosti 6,5 tuny. Z vozu poté vystoupil a šel si s členem rodiny promluvit. Během té doby ale oba zjistili, že se pluh PistenBully začal rozjíždět.

Herec se do něj snažil naskočit a zastavit ho, ale stroj mu přejel nohu. Policie dodala, že nemá žádné podezření, že by za nehodou stál někdo cizí. Rennerovi na pomoc přispěchali sousedé, kteří zastavili krvácení a byly přivolány záchranné složky. Vrtulník herce přepravil do nemocnice. Podle sousedů byl operován v Renown Regional Medical Center, které je považováno za nejlepší nemocnici v severní Nevadě a disponuje špičkovými ortopedy.

Celebrity - další články

Doporučujeme