Šokující zpráva! Herci Jiřímu Bartoškovi se vrátila rakovina

30. listopadu 2023·Celebrity·Redakce

U příležitosti výročí vzniku Jiří Bartoška. (Foto: Profimedia)

Herec a prezident Mezinárodního filmového festivalu Karlovy Vary, Jiří Bartoška je hospitalizovaný v pražské nemocnici v Motole, kde se po devíti letech opět lečí na onkologii. Nemoc se mu totiž vrátila. S informací přišel deník Blesk.

Můžeme potvrdit, že prezident MFF Karlovy Vary v současné době absolvuje onkologickou léčbu,” uvedla deníku Blesk mluvčí festivalu Uljana Donátová a dodala, že další podrobnosti sdělovat rodina nebude.

Už v létě měl herec po prodělané viróze s bakteriální infekcí problémy. Potřeboval dlouhodobě antibiotika, proto byl v nemocnici a teď má dechovou rehabilitaci,” sdělil tehdy médiím lékař Robert Lischke. Po devíti letech se tak nemoc ozvala znovu. Tehdy měl rakovinu mízních uzlin v mezihrudí

Zajímavostí je, že v lednu se má Bartoška objevit v seriálu České televize Smysl pro tumor, kde si zahrál onkologického pacienta. Byla to vzpomínka na to, když jsem měl rakovinu,” řekl tehdy na filmovém festivalu ke své roli Antonína Vaňka. Bohužel nemoc se ozvala i v reálném životě.

 

Celebrity - další články

Doporučujeme