Sportovní rodina Tomáše Plekance se rozrostla o dalšího člena. Lucie Šafářová mu porodila syna

10. května 2022·Celebrity·Lenka Skrzeczkova

Lucie Šafářová, Tomáš Plekanec, Oliver. (Foto: se souhlasem L. Šafářová)

Sportovní rodina Tomáše Plekance se rozrostla o dalšího člena. Jeho manželka, tenistka Lucie Šafářová mu porodila jejich druhé společné dítě. Chlapec dostal jméno Oliver. Radostnou zprávu oznámili manželé na instagramu.

Malý bráška už je s námi! Vítej v té naší sportovní rodině, Oliverku! Jsme moc šťastní, že tě máme!” napsala k fotografii Lucie. Na snímku je jejich malý chlapeček v modré postýlce a na hlavě má pruhovanou čepici. Asistuje mu malá Leontýnka, první dítě manželů, která svého bratříčka hladí po hlavičce.

View this post on Instagram

A post shared by Lucie Safarova (@lucie.safarova)

Na druhém snímku je pak malý v pololeže na klíně tatínka a Leontýnka ho drží za ručičku. Se stejnou sérií fotek se pochlubil i hrdý otec. Vítej v naší rodině,” napsal k nim Tomáš stručně.

Šafářová rodila v porodnici na Obilním trhu v Brně. Nezapomněla tak poděkovat skvělému personálu. “Velké díky porodnici na Obilním trhu, úžasné porodní asistentce Evě Štenclové i panu docentu Unzeitigovi za skvělou péči!” dodala.

Pod příspěvkem se strhla lavina gratulací od přátel, sportovních kolegů a fanoušků. Plekancovi, gratulace,” napsal moderátor Petr Vágner. Gratulujuuuuuu,” přidala se tenistka Kristýna Plíšková.

Hokejista se s tenistkou zasnoubil v prosinci 2020 a rok na to oznámili, že čekají druhého potomka. Pro Plekance je Oliver třetí syn. Dva kluky, MatyášeAdama, má z předchozího manželství se zpěvačkou Lucií Vondráčkovou.

Celebrity - další články

Doporučujeme