Stav herečky Anne Heche je po nehodě kritický. Nepřežije, lékaři jí udržují na přístrojích kvůli darování orgánů

12. srpna 2022·Celebrity·Redakce

Anne Heche (Zdroj: Profimedia)

Herečka Anne Heche narazila před několika dny svým vozem do budovy v Los Angles. Její stav byl od začátku velmi vážný a bohužel se nezlepšuje. Nyní je v kómatu a utrpěla „těžké anoxické poranění mozku“, kdy je mozek zbaven kyslíku. Informaci uvedla BBC.

Její rodina v pátek uvedla, že herečka je nyní udržována na přístrojích aby se zjistilo, zda jsou její orgány vhodné k darování. Rodina uvedla, že darování orgánů bylo dlouho její volbou. „Chceme všem poděkovat za milá přání a modlitby za Annino uzdravení a poděkovat obětavému personálu a skvělým zdravotním sestrám, které o Annu pečovaly v Grossmanově popáleninovém centru v nemocnici West Hills,“ stálo v prohlášení.

Anne Heche bohužel v důsledku nehody utrpěla těžké anoxické poranění mozku a zůstává v kritickém stavu v kómatu. Neočekává se, že by přežila. Anne měla obrovské srdce a každého, koho potkala, se dotkla svou velkorysostí,“ dodala rodina v prohlášení. Jakmile se zjistí, že jsou orgány vhodné k dárcovství, bude herečka odpojena od přístrojů.

View this post on Instagram

A post shared by Page Six (@pagesix)

Policie uvedla, že předběžné krevní testy odhalily v jejím těle přítomnost drog, prý se má jednat o kokain. Ještě ale bude nutné uvést další testy, aby se vyloučila možnost, že jde o medikamenty, které jí mohly být podané v nemocnici po nehodě. Podle policie vjel vůz herečky do dvoupodlažního domu, kde následně vybuchl. Dům je nyní neobyvatelný. Herečka utrpěla četné popáleniny, podle lékařů prodělala mozkovou smrt.

 

 

Celebrity - další články

Doporučujeme