Takhle si Felix své narozeniny asi nepředstavoval. Dáda bourala a pak se zhroutila na zem

24. května 2022·Celebrity·Redakce

Dáda Patrasová. (Zdroj: Profimedia)

Dagmar Patrasová a její manžel Felix Slováček měli v pondělí autonehodu. Jejich černé auto nabouralo do betonové zábrany s dopravním značením. Hudebník následně potvrdil, že za volantem byla jeho žena, která se ale odmítla podrobit dechové zkoušce. Informaci uvedl Blesk.cz.

„Já jsem neboural, prosím vás, ozvu se za chvíli, teď tady čekám na odtahovku a řeším věci okolo,“ řekl Blesku hudebník Felix Slováček. V tu dobu čekal společně s manželkou Dádou Patrasovou na hasiče a policii. Co se přesně stalo, ale není jasné. Herečka se navíc odmítla podrobit dechové zkoušce.

K nehodě došlo kousek od jejich domu na Vinohradech. „Řidička nabourala do zaparkovaného auta a následně do betonových zábran. Odmítla se podrobit dechové zkoušce. Oznámení o nehodě jsme přijali ve 14.45,“uvedl pražský policejní mluvčí Jan Daněk, více informací ale neprozradil. O pár hodin později obletěly Českou republiku snímky a video, jak nešťastná Patrasová sedí před jejich domem na zemi.

Na videu je zachycena, jak odchází z domu a ze záběrů je jasné, že je z celé situace velmi nešťastná. Dokonce to vypadá, že má po odchodu z domu problémy se stabilitou. Proč se usadí uprostřed chodníku? To je otázka, která navíc vyvolává spoustu diskuzí.

Není to poprvé, co měla Patrasová nehodu. V roce 2018 jí policie naměřila 2,5 promile alkoholu v krvi. Okamžitě jí byl odebrán řidičský průkaz. Od soudu pak přišel rozsudek, který potvrdil zákaz řízení na jeden a půl roku a navíc dostala 150 tisíc korun pokutu. „Tak sto padesát tisíc hodně zabolí, ale ten řidičák? To je hrůza. Na autě jsem celý život závislá,” stěžovala si tehdy. Snad tedy strach, že se historie bude opakovat, stojí za její nejistou chůzí a za netradičním místem, kde se usadila.

Celebrity - další články

Doporučujeme