Tragická událost v životě hvězdy Forresta Gumpa. Jeho syn zemřel na rakovinu, bylo mu 33 let

29. února 2024·Celebrity·Redakce

Gary Sinise ve Forrestu Gumpovi (Zdroj: Profimedia)

Hvězda filmu Forrest Gump pláče. Představiteli poručíka Dana zemřel jeho syn Mac. Gary Sinise tak přežil svého syna, který zemřel v pouhých 33 letech na rakovinu.

Herec Gary Sinise je velmi známou hereckou osobností. Objevil se nejen v oscarovém filmu Forrest Gump, ale i v Zelné míli, Apollo 13 či Mise na Mars. Úžasná herecká kariéra je ale vykoupená smutkem v jeho osobním životě. Jeho syn McCanna Anthony ‚Mac’ Sinise prohrál svůj boj ze zákeřnou nemocí už 5. ledna.

Mac trpěl vzácnou formou rakoviny zvanou chordoma, která vychází z mezenchymálních tkání, jako jsou kosti, chrupavky, svaly a nervy. Rodina ale oznámila smutnou zprávu až nyní, zřejmě aby měli čas se s informací vyrovnat. Prostřednictvím webu charitativní nadace, která nese hercovo jméno, popsal herec synův boj s chorobou. Diagnózu se mladík dozvěděl už v roce 2018. Tento rok pro Garyho nebyl jednoduchým. Jeho ženě Moiře objevili rakovinu prsu ve 3. stupni.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Gary Sinise (@garysiniseofficial)

Zatímco ona se díky ozařování, chemoterapie a operaci lymfatických uzlin dostala do remise, její syn takové štěstí neměl. Nádory se mu vracely. A i když nemoc nebylo možné vyjádřit, on se nevzdával. „Svým odhodláním nám připomínal vojáka z filmu 1917, který utíká přes bojiště, zatímco kolem něj vybuchují bomby, které ho srážejí na zem. Ale on vždy vstane a odmítá se vzdát,“ popsal jeho otec.

Mac rehabilitoval, i když kvůli rakovině ochrnul od hrudníků dolů. Omezeně mohl používat pravou paži a prsty na levé ruce a mohl se tak věnovat svému velkému koníčku – skládání hudby. V ten samý týden, kdy bylo Macovo album posláno do výroby, muž zemřel. Bylo mu 33 let. Podobně, jako každá rodina, která čelí takové ztrátě, máme zlomená srdce a toužíme celou situaci zvládat nejlépe, jak dokážeme. Pro rodiče je nesmírně obtížné přijít o dítě. I když nás ale bolí srdce od toho, jak nám chybí, jsme inspirováni a dojati tím, co všechno dokázal. Bojoval těžký boj, ale nikdy se nepřestal snažit,“ uzavřel Sinise.

Celebrity - další články

Doporučujeme