Tři roky staré šaty a pořád stejně krásná! Vévodkyně Kate se ukázala s účesem, který budou chtít všechny

9. února 2022·Celebrity·Barbora Turková

Kate Middleton (Zdroj: ČTK)

Královna elegance a stylu. Vévodkyně Kate se na charitativní akci ukázala s princem Charlesem a jeho ženou Camillou. Na sobě měla šedé šaty, které neměla poprvé. To je u vévodkyně poměrně častý jev. O akci informovali na svých sociálních sítích.

Pracovní povinnosti tentokrát vévodkyně Kate Middleton zavedly do tréninkového centra pro umění a kulturu v Londýně. Doprovod jí dělal tchán, princ Charles a jeho manželka, vévodkyně Camilla. Kate na sobě měla šaty od návrhářky Catherine Walker, které už má doma pár let.

View this post on Instagram

A post shared by Clarence House (@clarencehouse)

Ty si na sebe vzala už v roce 2019 a tehdy v nich navštívila Foundling Museum v Londýně. Na obě příležitosti šaty sladila s černými lodičkami a silnými černými punčochami. Rozdíl byl ale v účesu. V roce 2019 měla vlasy rozpuštěné. Tentokrát jí je kadeřník lehce navlnil a část z nich spletl do malého drdolu.

Kate je módní ikonou a je jasné, že tentokrát zabodovala nejen oblečením, ale i vlasy. Je jisté, že milion žen se krásnou vévodkyní inspirují a budou si kadeře česat velmi podobně. Díky takto vyčesaným vlasům nádherně vynikly diamantové náušnice se safírem, které zdědila z pozůstalosti po princezně Dianě.

Celebrity - další články

Doporučujeme