Upřímná Anička Slováčková. Otevřeně přiznala jizvy, které jí zůstaly po první léčbě

12. listopadu 2023·Celebrity·Redakce

Anna Julie Slováčková (Zdroj: Profimedia)

Když před třemi lety porazila rakovinu, asi by ji nenapadlo, že se jí zákeřná nemoc vrátí a že bude muset opět podstupovat náročnou léčbu. Anička Slováčková se s rakovinou plic pere statečně a hlavně, opět vše sdílí se svými fanoušky.

Anička Slováčková je vždy otevřená a transparentní. Vzhledem k tomu, že už roky spolupracuje s jednou kosmetickou firmou, která se zaměřuje hlavně na krémy. A těmi se maže i během současné léčby. Vedlejší projevy léčby rakoviny prsu se projevily i na mé pokožce. Během ozařování jsem se nevyhnula lehčímu popálení a po operaci mám na hrudi jizvu. Stala se součástí příběhu mé pokožky. Přes každou jizvu a strii se cítím krásná,” přiznala otevřeně.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Anna Julie Slováčková (@anna_julie_slovackova)

Na videu ukázala jizvu pod pravým prsem a další jizvy na hrudníku. Ty jí zůstaly po ozařování. Jak sama přiznala, tehdy jí léčba ňadra ošklivě spálila. Teď chodí na chemoterapie kvůli rakovině, která se jí opět vrátila. Metastáze má nyní na plicích.

Dva roky ji trápil kašel, od lékařů si vyslechla, že trpí refluxem. Na konci léta se ale na vyšetření ukázalo, že má nález na plicích. Náročný a těžký boj, který před lety podstupovala, tak musí opět začít nanovo.

Celebrity - další články

Doporučujeme