Upřímná zpověď Christiny Applegate: Musím nosit plínky, na nemoci hledám i pozitiva

19. března 2024·Celebrity·Redakce

Christina Applegate (Zdroj: Profimedia)

Herečka Christina Applegate už roky bojuje s vážnou nemocí - s roztroušenou sklerózou. I když jí nemoc přináší hodně překážek, herečka se nevzdává. V rozhovoru v časopise People přiznala, že kvůli projevům nemoci musí nosit plenky.

Rozhovoru s hvězdou seriálu Ženatý se závazky se účastnila i její kolegyně Jamie-Lynn Sigler, která nemocí také trpí a Christina v něm byla hodně upřímná. “Protože si pravděpodobně nestihneš dojít včas na záchod, tak čůráš do kalhot. Takže ano, nosím plenky,” svěřila se herečka a stáhla si lem džínů tak, aby jejich okraj byl vidět. Sigler zase nesnáší plenky s květinovým vzorem.

Seriálová Kelly je velká bojovnice a na závažné nemoci se snaží najít i pozitiva. Úžasné je podle ní parkování a sezení na invalidním vozíku. “I kdyby existoval lék na roztroušenou sklerózu, já se své cedulky s ‚handicapem‘ nevzdám,” doplnila ji Siglerová. Obě při boji s roztroušenou sklerózou myslí hlavně na svoje děti. “Dceru vyzvedávám každý den, chci být hlavně přítomná. Když přijde do mého pokoje a uvidí, že ležím na boku, ví, že po mně nemůže nic chtít. To mě zlomí, protože ráda dělám věci pro své dítě,” popsala Christina.

S nemocí se potýká už tři roky, příznaků si ale všímala už několik let. “Nejspíš jsem ji měla už mnoho, mnoho let. Asi šest nebo sedm. Všimla jsem si, už když jsme natáčeli první sérii, že se mi podlamovala noha. Házela jsem to za hlavu, sváděla to na únavu, dehydrataci nebo počasí. Pak se celé měsíce nic nedělo a já tomu nevěnovala pozornost, ale když to pak udeřilo silně, tak už jsem musela,” uzavřela rozhovor s tím, že se nevzdává a bojuje dál.

Celebrity - další články

Doporučujeme