Veronika Žilková předvedla krátký sestřih. Lidé ho vychvalují do nebes

24. ledna 2024·Celebrity·Redakce

Veronika Žilková (Foto: Instagram Veroniky Žilkové)

Veronika Žilková zavzpomínala na nedávno zesnulého fotografa modelek Vladimíra Štrosse a z archivu vytáhla jeho fotografii, kterou zveřejnila na sociální síti. Na ní pózuje s veselým výrazem, ale především s krátkým sestřihem, který dřív nosila. Fanoušci tento účes zasypali chválou, herečka má však o své hřívě jasno.

Ačkoliv se Veronika pyšní prodlouženou blonďatou hřívou, fanoušci mají o tom, co jí sluší, jasno. Pod starší fotografii s krátkým účesem se rozepsali, jak by měla opět nosit krátké vlasy, protože jí sluší ze všeho nejvíc. Je pravda, že krátký sestřih je šmrncovní a určitě by tak prokoukla.

View this post on Instagram

A post shared by Veronika Zilkova 😂 (@veronikazilkovazilkova)

Není to totiž poprvé, co se po dlouhé době ukázala veřejnosti s kratšími vlasy a komentáře byly stejné. Šlo však jen o fázi mezi sundáním starých prodloužených vlasů a následném novém prodloužení. Všechny zvědavce ujistila, že se jí prodlužováním její vlastní vlasy neničí a na otázku, proč je má dlouhé, odpověděla, že je tak potřebuje do seriálu Zoo.

I když se samozvaní experti ozvali, že se jedná jen o alibismus, protože v seriálu jdou vlasy přece vyřešit parukou nebo příčeskem, je pravda, že když se herec zaváže smlouvou k roli, nesmí zásadně měnit vzhled. Je pravda, že v krátkém účesu může vypadat mladší a rozvernější, nicméně jsou to její vlasy a každá dívka si jistě ráda užívá dlouhou hřívu. Zda se časem Veronika rozhodně pro změnu, na to si musíme počkat.

Celebrity - další články

Doporučujeme