Zdrcená Dáda Patrasová promluvila o rakovině dcery Aničky: Je strašné, když vám umírá dítě

2. listopadu 2023·Celebrity·Redakce

Anička má opět rakovinu (Zdroj: Profimedia)

Na začátku října oznámila herečka a zpěvačka Anička Slováčková, že se jí vrátila rakovina. Po rakovině prsu, kterou zvládla, nyní bojuje s rakovinou v plicích. Anička bojuje, co se dá a v jejím snažení jí pomáhá i její rodina, včetně maminky Dády Patrasové.

Dáda Patrasová se zúčastnila pohřbu Eduarda Krečmara (†81), kde hrál Felix Slováček na saxofon. Odchod známého textaře nesla velmi těžce. „Edův odchod nesu hodně špatně. Vždycky, když umře někdo, kdo je milý, hodný, poctivý a navíc takový umělec, jako byl on, je to hodně smutný,“ svěřila Blesku po skončení obřadu.

Dáda nyní neprožívá vůbec jednoduché období. Aničce se vrátila rakovina, tentokrát jí má na plicích. A herečka se tu snaží být nyní hlavně pro svou dceru.  „Ten pocit, který prožívám, se nedá popsat slovy. Nemůžete ani říct, co se ve vás odehrává,“ přiznala Dáda, která promluvila veřejně poprvé od oznámení diagnózy. „Anička už si tu nemoc prožívá podruhé. Podruhé udeřila velmi špatně. Anička je hrozně moc statečná a snaží se prostě žít tak, jak žít se dá. A já bych dala svůj život za to, aby se moje dítě uzdravilo! Je strašné, když vám umírá dítě…“ hlesla na kameru zdrcená Dáda.

Rodina Slováčkové musela často bojovat, často nedržela pohromadě, ale zdrcující nemoc Aničky je spojila. „Modlíme se za Aničku každý den, nejen v kostele,“ svěřil se Felix Slováček. Dáda zároveň prosí všechny, aby na Aničku mysleli a podporovali ji ve svých myšlenkách a srdcích.

Celebrity - další články

Doporučujeme