Zpěvačka Markéta Konvičková (25) přiznala rakovinu. Po operaci se dává dohromady

11. září 2019·Celebrity·Barbora Pisingerová

Zdroj: Instagram / Markéta Konvičková

Markéta Konvičková po nevybíravé kritice veřejně přiznala vážnou nemoc. Někteří fanoušci totiž za náhlou změnou jejího vzhledu hledali alkoholismus nebo nepovedené botoxové zákroky. Ve skutečnosti však v té době zpěvačka bojovala se vzácným nádorem a v současnosti se dává dohromady po operaci.

Na hlavu zpěvačky Markéty Konvičkové se snesla vlna kritiky poté, co se v poslední době měnil její vzhled. Někteří lidé jí neváhali spílat za to, že je prý oteklá, má špatnou pleť a už nevypadá tak dobře, jako dříve. Na sociálních sítích ji lidé přirovnávali k Dádě Patrasové (63) a za její změnou hledali alkoholismus i nevhodné použití botoxu.

Skutečnost byla bohužel úplně jiná a po nějakém čase již zpěvačce došla trpělivost. “Zdá se to jenom mně, nebo Markéta vypadá fakt strašně? Ofina hrůza, vypadáte jako oteklé rajče. STOP BOTOX,” napsal jeden ze zpěvaččiných sledujících k jejímu snímku na Instagramu.

View this post on Instagram

Za 9 dní 9-9-19 vydám Projekt 6-6??? Víte, proč 6-6 a jakou to má spojitost krom toho, že to bude mé 6. album (EP) s 6 písněmi? ? Nebo je to matematická rovnice v rámci vystudování ekonomie? No hádejte, hádejte. Jsem zvědavá, co pod tím vidíte… #six #minus #six #zero #mk #ep #soon

A post shared by Markéta Konvičková (@marketakonvickova) on

Odpověď, jaká se mu dostala, však zřejmě nečekal. “Abych objasnila Váš botox, před půl rokem jsem začala otékat, přišla jsem o vlasy a splašily se mi hormony,” napsala zpěvačka. “Zjistili, že se jednalo o vzácný druh nádoru. Po operaci se už dávám pomalu dohromady, ale vlasy už nezachráním. Dorostou časem,” pokračovala. “Doufám, že až si tohle přečtete, tak se hanbou do země propadnete,” vzkázala na závěr komentujícímu.

O své zkušenosti následně promluvila i do médií, aby se zastala dalších lidí, které potkal stejný osud. “Nebyla to legrace. Než mi oznámili výsledky, vůbec jsem s tím nepočítala. Můj nádor je vzácný, prý ho dostane jen jedna pacientka za deset let a chová se i nechová jako rakovina. Je to složité na vysvětlování. Nevědělo se ale, jestli je zhoubný. Když jsem si začala číst na internetu, dozvěděla jsem se, že mi zbývá pět let života,” přiznala pro server extra.cz.

“Teď zpětně už můžu jen strašně moc poděkovat rodině a všem, že při mně stáli. Při léčbě jsem stihla udělat státnice i svůj nový hudební projekt 6–6, kam jsem promítla, že moje hodnoty jsou už úplně jinde. Je třeba zpomalit, užít si život, blízké, změnit životní styl, který máme zběsilý a i stresy vyvolávají podobné nemoci,” dodala zpěvačka, která už je snad z nejhoršího venku a kterou nyní čekají pravidelné kontroly.

View this post on Instagram

PROJEKT 6-6 je venku!? 6. album (EP), 6 písní a 6 videoklipů najednou ve formě 15 minutového hudebního minifilmu. Věřím, že když vydržíte koukat až do konce, tak pochopíte další význam čísla 6…Píše se nová etapa…Pracovali jsme na tom 10 měsíců, pozor, změna čísla!? A doufám, že si tam každý najde to své! Za mě kus práce a chci poděkovat všem, co se na tom jakkoliv podíleli?… V jednom klipu jsem naprosto odhodila zábrany, ztvárnila CHUŤ, chuť do života, která souvisí s mým půlročním šíleným obdobím, kdy vás vaše tělo absolutně neposlouchá… Teď už věřím, že všechno je možné a že tady ještě něco mám zanechat a zpívat dál! Proto ten symbol korunky…Vyhrála jsem boj nad vším zlým! Pořád nezapomenu na tu chvíli s kamarádkou @winelifeofclaire na kávě, kdy tento nápad vznikl!! Slzím, když to teď píšu, že jsme to dokázali a je to konečně venku!!! Užívejte každé vteřiny! Žijte naplno! Mějte se rádi! Kamera: @janstrach Režie: @lukasrejmon Hudební producent: @_morkovski_ Texty/hudba: @vavramatej , MK A mnoho dalších viz video…?? #projekt #6-6 #online #youtube #6 #songs #album #new #proudofus #thankfull #konvickanamekko

A post shared by Markéta Konvičková (@marketakonvickova) on

 

Celebrity - další články

Doporučujeme