Zuzana Bubílková se stala babičkou. Jejímu synovi se narodila dcera

25. května 2023·Celebrity·Redakce

Zuzana Bubílková. (Foto: Profimedia)

Moderátorka a satirička Zuzana Bubílková má důvod k radosti. Jejímu synovi Tomášovi, který žije v Americe, se narodila dcerka. Moderátorka se tak stala podruhé babičkou.

Syn Tomáš po narození dcery ihned radostnou novinu telefonoval mamince ze zámoří. Měřila šedesát centimetrů a vážila čtyři kila, takže se narodila císařským řezem,” uvedla deníku Blesk šťastná babička. Oproti jejímu prvnímu vnukovi je tak ještě tintítkem. “Ten vážil asi čtyři a půl kila a měřil ještě o centimetr více,” dodala.

Bohužel jméno si v nadšení Bubílková nestihla zapamatovat. “Bohužel si ale jméno nepamatuji, natož ho vyslovit. Budou mi ho muset napsat,” řekla s tím, že jí syn i poslal fotografii nového přírůstku. První vnouče kvůli pandemii covid-19 viděla Zuzana na živo až rok po narození.

Syn Bubílkové žije s rodinou v USA, přesto jsou s maminkou v kontaktu přes telefon skoro pořád. Moderátorka za nimi jezdí na Vánoce a většinou tam tráví i celé léto. Letos tomu tak ale nebude, jelikož se musí postarat o své nemocné rodiče.

Celebrity - další články

Doporučujeme