Hitovka týdne: New Kids On The Block – Tonight

28. prosince 2022·Hudba·Dominika Číčelová

Stalo se vám, že máte s nějakou životní vzpomínkou spojenou píseň, kterou když posloucháte, zažíváte nostalgickou chvilku? Proto si pro vás rádio Frekvence 1 připravilo novinku v podobě Hitovky týdne. Každý týden vybereme jeden song, který zveřejníme na facebooku a instagramu a vy máte jedinečnou možnost se zapojit do vysílání. Tentokrát jsme pro vás vybrali hit od New Kids On The BLock - Tonight.

Poslední den letošního roku (v sobotu 31.12.) bude kulaté padesátiny slavit někdejší obrovský teenage-idol: Joey McIntyre. Na přelomu osmdesátých a devadesátých let byl jednou z tváří amerických New Kids On The Block – historicky prvního boybandu, který slavil obrovské úspěchy po celém světě. Dodnes se prodalo víc jak 80 milionů nahrávek téhle klukovské formace, která fungovala deset let. V roce 1994 se rozpadla, ovšem od roku 2008 je opět aktivní, koncertuje a vydává nová alba. V roce 2011 se pánové dokonce dočasně spojili s dalším kdysi slavným boybandem – Backstreet Boys. Natočili společné album a vyrazili na společné turné.

Joey McIntyre je posledním z New Kids on The block, kdo překročí padesátku. Takže už nebudou ani new, ani kids. Možná by to stálo za změnu názvu kapely. Joey McIntyre je už bezmála dvacet let šťastně ženatý a má tři děti. „Tonight“ bylo v roce 1990 velkým hitem New Kids On The Block.

Jak se zapojit?

Stačí pod příspěvek Hitovky týdne na facebooku a instagramu Frekvence 1 napsat, s čím máte píseň spojenou. Vaše nejzajímavější odpovědi se pak objeví v pátek v ranním vysílání mezi 7:00 a 8:00. Tak co se vám vybaví? 

Hudba - další články

Doporučujeme