O víkendu vyrazte k vodě, čekají nás totiž tropy. Příští týden se dočkáme bouřek

7. července 2023·Koktejl·Redakce

Ilustrační foto (Zdroj: Depositphotos)

I když náš celý červen krásně šetřil a teploty nebyly nijak přehnaně vysoké, máme za sebou už první červencový týden, a tak se s tropy budeme muset smířit. O víkendu nás čekají 35stupňová horka, takže pokud máte možnost, vyrazte někam k vodě. V příštím týdnu pak budou místy bouřky. Uklidnění počasí a mírné ochlazení přinese až konec pracovního týdne. Počasí přináší Blesk.cz.

Užijte si opravdu letní počasí v sobotu a v neděli. Udělejte si pěkný volný víkend a neplánujte si nic zátěžového na organismus. Teploty se budou pohybovat v takových výšinách, že bude nejlepší schovat se někam k vodě, kde v přírodních nádržích se teplota vody pohybuje kolem 25 °C.

V sobotu bude jasno až polojasno. Teploty se vyšplhají až na 30 °C. Nenechte se však odradit chladnějším ránem, kdy bude 10 °C až 14 °C. V neděli se pak tepoty dostanou až na 35 °C. Ráno se budou pohybovat mezi 14 a 18 °C.

V pondělí a v úterý bude přibývat oblačnosti, místy se objeví přeháňky a bouřky. Teplota se však bude stále pohybovat mezi 31 a 35 °C. V úterý se ochladí pouze o dva stupně, oblačnosti a deště bude ale přibývat.

Koktejl - další články

Doporučujeme