PŘÍBĚH: Syn odmítal pít mateřské mléko. Své matce díky tomu zachránil život!

28. února 2017·Články·Redakce

Pokaždé, když chtěla Sarah Boyle nakrmit svého synka, odmítal pít. Pravidelně se rozplakal a nebyl k utišení. Po čase navštívila mladá maminka lékaře a zjistila, že jí její malý syn zachránil život.

Pracovnice call centra Sarah měla obrovské štěstí. Její synek jménem Teddy odmítal pít mateřské mléko. Napil se vždy pouze z matčina levého prsu. Druhé vždy odmítal, křičel, kroutil se a zoufale plakal. Maminka po nějakém čase zašla za lékařem, který jí oznámil děsivou diagnózu – karcinom pravého prsa. Sarah čekala chemoterapie, poté i odebrání postiženého orgánu.

Už v roce 2013 si mladá žena bouličku v prsu sama nahmatala, tehdy jí ale doktor po prohlídce řekl, že jde o cystu a není třeba se bát. I přesto, že se boule zvětšovala, Sarah ji po uklidnění lékaře více nesledovala.

Kdyby se mladá maminka nerozhodla své miminko kojit, pravděpodobně by všechno dopadlo o poznání hůře. Syn reagoval velmi zvláštně a ani lékaři si to nedokážou vysvětlit. Na problém se ale díky němu přišlo včas a prognózy na její celkové uzdravení jsou dnes velmi příznivé.

Články - další články

Doporučujeme