Prodali všechny věci, aby mohli procestovat celý svět. Rodina, která přijala životní výzvu

30. ledna 2020·Články·Redakce

Prodali byste všechno, co máte, abyste mohli cestovat po světě? Život utíká a jednou bychom možná litovali, že jsme nabízené šance nevyužili a báli se selhání nebo velkých změn. Rodina, která zastává názor, že život je moc krátký na to, abychom měli strach, se rozhodla zariskovat.

Clare Fisherová (31) a její manžel Ian (28) vzali své děti ze školky s tím, že už se do ní možná nevrátí. Rodina pocházející z Walesu se rozhodla cestovat a o zážitky z cest se dělit na internetu. “Po smrti jednoho člena rodiny jsme se jednoho dne podívali jeden na druhého a řekli jsme si – proč ne?” vysvětluje Clare pro Wales Online. “Pokud je to možné, cestujeme klidně i třikrát do roka, nedávno jsme se vrátili z Dubaje a jsme den ode dne štastnější při poznávání nových zemí,” dodala maminka dvou dětí.

Rodina chce procestovat celý svět a usadit se tam, kde se jim bude líbit nejvíce. Pětiletý syn a tříletá holčička jsou nadšení tím, co všechno s rodiči zažívají. Ti prodávají vše, co nepotřebují, od auta až po kabelky, aby měli co největší obnos financí na výdaje za cesty.

Články - další články

Doporučujeme