Obyvatelé Londýna v šoku! Godzilla a Kong spatřeni v řece

27. března 2024·Zábava·Matěj Kašpar

Godzilla (foto: YouTube Warner Bros. UK & Ireland)

V Londýně rozhodně ví, jak uspořádat vzrušující filmovou akci. V rámci premiéry filmu Godzilla x Kong: Nové impérium si Britové užili zábavný, i když pro někoho možná hororový prvek. Do londýnské řeky Temže byli totiž nainstalováni slavní titáni – Godzilla a Kong.

Ve večerních hodinách tak kolemjdoucí mohli v řece blízko Tower Bridge spatřit Godzillu a její děsivé hrboly pulzující atomovou mocí a kousek dál v South Bank zase Konga, který vystupuje ze země a popadá londýnskou telefonní budku. Tohle vše ještě doplnila loď se zářivým nápisem “GxK“ (Godzilla x Kong).

Spektakulární výstava zaujala britský lid natolik, že se v určité chvíle začaly tvořit davy. A o čem vlastně filmová novinka je? Monsterverse společnosti Legendary Pictures rozvíjí příběh Godzilla vs. Kong z roku 2021. Tentokrát se ale proti sobě nepostaví zmíněná dvojice, i když napětí rozhodně nezmizelo, ale naopak se titáni budou muset spojit a bojovat proti nebezpečné hrozbě.

Režisér filmu je opět Adam Wingard a můžete se těšit na herecké obsazení v podobě slavných jmen, jako např. Rebecca Hall, Brian Tyree Henry, Dan Stevens, Kaylee Hottle, Alex Ferns a Fala Chen. O scénář se postarali Terry Rossio, Simon Barrett a Jeremy Slater. Podle traileru se jedná o nadupaný trhák plný akčních scén.

Zábava - další články

Doporučujeme